۱۴۰۵-۰۳-۰۲ | ۰۸:۵۵
وجود بیش از یک میلیون مشترک تلفن ثابت در البرز

وجود بیش از یک میلیون مشترک تلفن ثابت در البرز

 مدیر شرکت مخابرات منطقه البرز به اشاره به یک میلیون مشترک حوزه تلفن ثابت در استان گفت: در حال مهاجرت از بستر مسی به بستر فیبر نوری هستیم و نیاز مردم و ضرورت‌های جهانی نشان می‌دهد که این تغییر رویکرد الزامی است.

عبدالله بیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر مخابرات بزرگترین اپراتور ارتباطی کشور در هر دو حوزه همراه و ثابت محسوب می‌شود، گفت: در سطح کشور حدود ۲۵ میلیون و در استان البرز نزدیک به یک میلیون و هفتاد هزار مشترک تلفن ثابت وجود دارد.

وی همچنین به وضعیت زیرساخت‌های اینترنت اشاره کرد و افزود: در حوزه دیتای اینترنت، مخابرات دارای زیرساخت‌های قدرتمندی است که نزدیک به شش میلیون مشترک را پوشش می‌دهد؛ علاوه بر این، چهار میلیون مشترک سایر اپراتورها و ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت ADSL نیز از بسترهای ارتباطی مخابرات برای ارائه خدمات خود استفاده می‌کنند.

بیان با اشاره به تغییر رویکرد جهانی و ملی در حوزه ارتباطات، بر ضرورت گذار از فناوری قدیمی به فناوری‌های نوین تأکید کرد و ادامه داد: چند سالی است که بحث توسعه اینترنت و تغییر بسترهای مخابراتی در کشور بسیار پررنگ شده است. ما در حال مهاجرت از بستر مسی به بستر فیبر نوری هستیم.

وی با تأکید بر اینکه نیاز مردم و ضرورت‌های جهانی نشان می‌دهد که این تغییر رویکرد الزامی است، بیان کرد: این فرآیند از سال ۱۴۰۲ آغاز شده و ما در استان البرز، شاید کمی جلوتر از سایر استان‌ها، در زمینه توسعه فیبر نوری و جایگزینی شبکه‌های مسی با این فناوری حرکت می‌کنیم.

بیان در ادامه به نخستین تجربه موفق این تحول در استان البرز اشاره کرد و گفت: اولین پروژه موفق ما در استان، در گوهردشت بود، که دو خیابان هفتم و هشتم را کاملاً با طراحی تکنولوژی نوین، از شبکه مسی به فیبر نوری تبدیل کردیم. با استقبال بسیار خوب مردم و همکاری همکاران و همراهی مرکز شهید رجایی، این پروژه به یک موفقیت بزرگ تبدیل شد.

مدیر مخابرات البرز در پایان خاطرنشان کرد: انجام این کار اهمیت بسیار زیادی دارد و پس از موفقیت آن پروژه، به تدریج و به صورت محله‌محور، توسعه فیبر نوری در نقاط مختلف سطح استان شکل گرفته و گسترش یافته است.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها