۱۴۰۵-۰۳-۰۴ | ۲۲:۳۹
منبع: روابط عمومی برنامه
حضور متفاوت آتش نشان‌ها در تئاتر شهر و چند خبر دیگر

حضور متفاوت آتش نشان‌ها در تئاتر شهر و چند خبر دیگر

در این بسته خبری بر مهم ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم .

هم زمان با سومین شب از اجرای پروژه نمایشی «ذرات آشوب» تعدادی از کارکنان و فرماندهان واحدهای عملیاتی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران مهمان تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر بودند.
به گزارش ایسنا ، تعدادی از کارکنان و فرماندهان واحدهای عملیاتی سازمان آتش نشانی و خدمات امینی تهران که درایام جنگ تحمیلی رمضان حضور فعالی در عرصه های مختلف داشتند، شامگاه روز یکشنبه سوم خرداد ماه مهمان تئاترشهر درسومین شب از اجرای پروژه نمایشی«ذرات آشوب» به کارگردانی ابراهیم پشتکوهی و تهیه کنندگی باشگاه تئاتر سوره در تالار اصلی این مجموعه بودند.
کورش سلیمانی بازیگر، کارگردان و رئیس مجموعه تئاترشهر پیش از اجرای نمایش با حضور در میان آتش نشانان ضمن خوشامدگویی و قدردانی ازفعالیت فداکارانه وشبانه روزی آنها درایام جنگ تحمیلی رمضان وایام دیگر توضیح داد: همواره در مقابل تلاش و فداکاری آتش‌نشان‌ها سر تعظیم فرود می‌آوریم؛ زیرا در مواقع بحران، این عزیزان هستند که در خط مقدم حاضر می‌شوند و با به‌خطر انداختن جان عزیز خود، سعی دارند مردم را از بحران نجات دهند. در جنگ اخیر رمضان نیز شاهد بودیم که این عزیزان ماه‌ها از زندگی شخصی خود دور بودند و به‌صورت شبانه‌روزی در جهت خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کردند.
سلیمانی به تجربه بازی در نقش یک آتش‌نشان اشاره کرد و افزود: زمانی قرار بود در نقش یک آتش‌نشان ظاهر شوم و وقتی به سالن تمرینی رفتم که آتش‌نشان‌ها در آن آموزش و تمرین می‌دیدند، واقعاً حس کردم این کار از توان من خارج است و این عزیزان چه فشار جسمی، در کنار فشارهای روحی، را تحمل می‌کنند. از این‌رو، دست تک‌تک عزیزان را به گرمی می‌فشارم و برای شما آرزوی سلامتی دارم.
 ابراهیم پشت‌کوهی، نویسنده و کارگردان نمایش «ذرات آشوب»، پیش از آغاز نمایش روی صحنه حاضر شد و از فداکاری‌های آتش‌نشان‌ها قدردانی کرد. این کارگردان تئاتر گفت: امشب میزبان جمع عزیزی هستیم که همیشه به آن‌ها مدیون بوده‌ایم. آتش‌نشان‌ها در صف اول خدمت به مردم هستند و فداکاری‌های آن‌ها برای ما قابل ستایش است. به این جمع خوش‌آمد می‌گوییم و امیدوارم از این نمایش لذت ببرند.
نمایش «ذرات آشوب» با نویسندگی و کارگردانی ابراهیم پشت‌کوهی و تهیه‌کنندگی «باشگاه تئاتر سوره»، روایتی از ایستادگی در خلیج فارس است.
این پروژه نمایشی که با حمایت «باشگاه تئاترسوره» با همراهی معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفته ، با برجسته‌سازی جایگاه خلیج فارس، عظمت روح ایرانی و قدرت او در برابر استعمار را به تصویر می‌کشد.
 این اثر یادآور می‌شود که خلیج فارس فقط یک نام نیست، بلکه سرچشمه هویت، مقاومت و غرور تاریخی ایرانیان است؛ جایی که آزادی در موج‌هایش معنا می‌یابد و تاریخ در ساحلش نفس می‌کشد.
این نمایش ساعت ۱۹:۳۰ در تالار اصلی تئاتر شهر روی صحنه می‌رود و علاقه‌مندان می‌توانند بلیت‌های آن را از سامانه‌های «گیشه تئاتر» و «تیوال» تهیه کنند
 

از حضور متفاوت آتش نشان‌ها در تئاتر شهر تا چند خبر دیگر


جلسه هیات‌مدیره کانون کارگردانان خانه تئاتر برگزار و در این جلسه علاوه بر مصوب شدن برخی موارد، کمیته آسیب شناسی این کانون تشکیل شد.

به گزارش روابط‌عمومی خانه تئاتر از کانون کارگردانان، جلسه هیات‌مدیره کانون کارگردانان خانه تئاتر با حضور اعضای هیات‌مدیره روز شنبه دوم خردادماه 1405 در عمارت خانه تئاتر برگزار و در خصوص مسائل مختلف کانون تصمیماتی اتخاذ شد.
در این جلسه اسماعیل خلج، مجید کریمی، غلامرضا عربی، حسین پرستار، مازیار لرستانی اعضای هیات‌مدیره و احسان فکاء بازرس کانون کارگردانان حضور داشتند.
در ابتدای جلسه و در ادامه جلسات قبل، به اصلاح شیوه‌نامه عضوگیری و امتیازدهی به متقاضیان جدید عضویت در کانون کارگردان پرداخته و موارد زیادی از شیوه‌نامه عضوگیری اصلاح شد.
در بخش دوم جلسه و با حضور ناصح کامگاری از اعضای هیات موسس و کانون کارگردانان، مسائل مهم انتقادی مطرح شد و هیات‌مدیره در خصوص این مسائل گفت‌وگو کردند.
در ادامه و با تصویب هیات‌مدیره مقرر شد کمیته آسیب‌شناسی به دبیری ناصح کامگاری تشکیل و دبیر کمیته، پیگیر موضوعات مختلف کیفیت‌شناسی و دلایل کم‌کاری و بیکاری برخی کارگردانان حرفه ای تئاتر شود.
 

از حضور متفاوت آتش نشان‌ها در تئاتر شهر تا چند خبر دیگر

*آغاز اکران آنلاین بسته فیلم های کوتاه سیمرغ در هاشور*

پلتفرم هاشور در تازه‌ترین برنامه اکران آنلاین خود، میزبان سه فیلم کوتاه «دابُر»، «شریف» و «برنو» است که هر سه موفق به دریافت سیمرغ بلورین از جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شده‌اند.

این آثار هرکدام با روایت‌هایی متفاوت و فضایی تأثیرگذار، مورد توجه مخاطبان و منتقدان قرار گرفته‌است که از تاریخ ۵ خردادماه اکران آنلاین می شوند.

فیلم کوتاه «دابُر» به کارگردانی سعید نجاتی درباره پدری است که در بحبوحه اختلاف با همسرش و زمانی که در تلاش است دخترش را نزد خود نگه دارد در غیاب همسر با نخستین تجربه بلوغ او مواجه می شود.

فیلم کوتاه «شریف» به کارگردانی محمد علیزاده فرد داستان گورکن روستاست که هر وقت قبری می کند روز بعد فردی در روستا می میرد. شریف دوباره به سمت قبرستان می رود تا قبر جدیدی بکند.

فیلم کوتاه «برنو» به کارگردانی محمد ثریا نیز درباره تفنگ برنو است که زندگی قباد و مریم را در شب عروسی تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

این سه فیلم کوتاه که موفق به دریافت سیمرغ بلورین از جشنواره بین المللی فیلم فجر در دوره های مختلف شده‌اند از تاریخ ۵ خردادماه و از طریق پلتفرم هاشور به صورت آنلاین در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهند گرفت.
 

از حضور متفاوت آتش نشان‌ها در تئاتر شهر تا چند خبر دیگر


طبق گزارش رسیده در حالی که انیمیشن سینمایی «شمشیر و اندوه» به عنوان یک انیمیشن ایرانی، اکران جهانی خود را در پلتفرم‌های معتبر آمازون و اپل‌تی‌وی آغاز کرده و توانسته است نظر مخاطبان بین‌المللی و منتقدان را جلب کند، حال این اثر آمادگی کامل را برای اکران سراسری در سینماهای کشور را دارد.

«شمشیر و اندوه» با تکیه بر دانش متخصصان ایرانی و استفاده از تکنولوژی «متا-هیومن» در تولید انیمیشن کشور، توانسته است در بازارهای بین‌المللی حضور داشته باشد.

این اثر با نگاهی به اعتلای فرهنگ عاشورایی و با هدف روایتِ تاثیرگذارترین واقعه تاریخ اسلام از زاویه دید یک ایرانی ساخته‌شده‌است. با توجه به فرارسیدن ماه محرم آمادگی کامل وجود دارد تا «شمشیر و اندوه» همزمان با شروع عزاداری‌ها، روی پرده نقره‌ای سینماهای کشور برود.

از حضور متفاوت آتش نشان‌ها در تئاتر شهر تا چند خبر دیگر


انیمیشن سینمایی «رویاشهر» در یک جشنواره خارجی 

انیمیشن سینمایی «رویاشهر» به کارگردانی محسن عنایتی و تهیه‌کنندگی مصطفی حسن‌آبادی، از تولیدات مرکز انیمیشن سوره، به بخش رقابتی سی‌امین دوره جشنواره بین‌المللی «Cartoons on the Bay» راه یافته که برای کسب جایزه معتبر «Pulcinella Awards» با برترین آثار انیمیشن جهان رقابت خواهد کرد.

این جشنواره که توسط شبکه تلویزیونی Rai و بازوی تجاری آن، Rai Com بنیان‌گذاری شده، از ۲۷ تا ۳۰ می ۲۰۲۶ (۶ تا ۹ خردادماه ۱۴۰۵) در شهر پسکارا در کشور ایتالیا برگزار می‌شود.

جشنواره بین‌المللی «Cartoons on the Bay» به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و پیشروترین رویدادهای تخصصی حوزه انیمیشن، ترنس‌مدیا و هنرهای دیجیتال در اروپا شناخته می‌شود و هرساله میزبان تولیدکنندگان، استودیوها و فعالان برجسته صنعت انیمیشن از سراسر جهان است.


«رویاشهر»، محصول مشترک مرکز انیمیشن سوره، مرکز پویانمایی مهوا، اداره کل فرهنگی شهرداری تهران و استودیو آینده‌نگار است و پخش بین‌المللی این انیمیشن سینمایی بر عهده مرکز بین‌الملل سوره است.

انتهای پیام 

#

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری