۱۴۰۵-۰۳-۰۵ | ۱۱:۱۵
منبع: نمایندگی کرمانشاه
پیگیر راه‌اندازی «انبار استراتژیک دارو» در چند نقطه کرمانشاه هستیم

یک مسئول:

پیگیر راه‌اندازی «انبار استراتژیک دارو» در چند نقطه کرمانشاه هستیم

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پیگیری برای راه‌اندازی انبار استراتژیک دارو در چند نقطه استان برای شرایط بحران خبر داد.

دکتر حسین رضاپور در جمع خبرنگاران از برنامه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای ایجاد چند انبار استراتژیک دارو در استان خبر داد و گفت: هدف از راه‌اندازی این انبارها، دسترسی مناسب به دارو و ملزومات مورد نیاز در شرایط بحران و در نقاط مختلف استان است.

وی اجرای این طرح را نیازمند همراهی سایر دستگاه‌ها و همچنین تامین اعتبارات لازم دانست و عنوان کرد: ۸۰ قلم داروی پرمصرف در این انبارها برای شرایط خاص دپو خواهد شد.

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه از فعالیت ۴۶۲ داروخانه در سطح استان خبر داد و افزود: از این تعداد ۸۷ داروخانه شبانه‌روزی بوده که ۵۷ مورد از این داروخانه‌ها در شهر کرمانشاه فعالیت دارند.

 رضاپور با بیان اینکه سال گذشته ۲۸۲۳ بازرسی از داروخانه‌های استان کرمانشاه صورت گرفت، گفت: از ابتدای امسال نیز ۴۲۵ مورد بازرسی از داروخانه‌ها صورت گرفته است.

وی تعداد تخلفات کشف شده از داروخانه‌ها در سال گذشته را ۲۶۷ مورد و طی امسال را ۱۲ مورد اعلام کرد و یادآور شد: سال گذشته ۵۸ داروخانه جدید در استان کرمانشاه راه‌اندازی شد و امسال نیز تاکنون ۱۲ داروخانه جدید راه‌اندازی شده  است.

توزیع پایدار دارو در حال انجام است

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از وضعیت تامین و توزیع دارو در سطح استان نیز یاد کرد و گفت: برخی از داروها از گذشته در کشور و به تبع آن در استان کرمانشاه دچار کمبود بوده و اکنون به دلیل شرایط خاص کشور، توزیع این داروها با حساسیت و کنترل بیشتری در استان‌ها صورت می‌گیرد.

رضاپور اولویت اول عرضه داروهایی که دچار کمبود هستند را با مراکز بیمارستانی و سپس داروخانه‌های دولتی و منتخب اعلام کرد و گفت: تحویل دارو نیز با هدف جلوگیری از احتکار دارو توسط مردم در منزل، مدیریت شده صورت می‌گیرد.

نان، کشتار غیرمجاز و ساماندهی مکمل‌ها در اولویت برنامه‌های امسال 

به گزارش ایسنا، دکتر کیومرث رحیمی مدیر نظارت بر فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز از سه راهبرد اصلی این حوزه برای سال جاری یاد کرد و گفت: یکی از راهبردهای اصلی که دنبال می‌کنیم افزایش توزیع نان کامل و همچنین ارتقاء کیفیت نان است. کیفیت نان نیازمند ساماندهی جدی است و امیدواریم تا پایان امسال محقق شود.

وی اولویت دیگر سال جاری را ساماندهی وضعیت نامناسب کشتارغیرمجاز دام و طیور در سطح استان دانست که با محوریت دامپزشکی و همراهی سایر دستگاه‌ها باید انجام شود.

رحیمی کشتار غیرمجاز دام و طیور را زمینه‌ساز انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام عنون کرد و یادآور شد: ساماندهی این موضوع نیازمند فرهنگ‌سازی است و مردم باید به این یقین برسند که مصرف این نوع مواد غذایی چه خطراتی برای سلامت آنها به همراه دارد.

مدیر نظارت بر فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه ساماندهی وضعیت عرضه مکمل‌های ورزشی نیز در دستورکار است، گفت: این امر نیز همکاری سایر بخش‌ها را می‌طلبد.

رحیمی گفت: افراد ورزش می‌کنند که سالم بمانند، نه اینکه سلامت آنها با انواع دارو و مکمل‌های غیرمجاز به خطر بیفتد و از همین رو ساماندهی این بخش ضروری است.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها