۱۴۰۵-۰۳-۰۷ | ۱۹:۱۲
وزیر ورزش: منظومه فکری شهدا، الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف است

وزیر ورزش: منظومه فکری شهدا، الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف است

وزیر ورزش و جوانان گفت: منظومه فکری شهدای خانواده رهبر معظم انقلاب می‌تواند در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی الگوی حکمرانی برای جامعه باشد.

 احمد دنیامالی، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، پنجشنبه ۷ خرداد  در حاشیه مراسم یادبود شهدای خانواده رهبر معظم انقلاب که در حرم حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهدا همواره عامل انسجام و وحدت مردم بوده‌اند و شهادت این عزیزان نیز می‌تواند ملت ایران و همه جوامع مسلمان، به‌ویژه جامعه شیعی را بیش از پیش متحد کند.

وی با اشاره به جایگاه خانواده در تربیت و پرورش انسان‌های اثرگذار افزود: آنچه از یک خانواده شهید و انقلابی برجسته می‌شود، منظومه فکری و سبک حکمرانی آنان در عرصه‌های مختلف است که می‌تواند برای نسل امروز و آینده الهام‌بخش باشد.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: منظومه فکری این شهدا در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ظرفیت الگوسازی دارد و می‌تواند مسیر حرکت جامعه را در بخش‌های مختلف روشن کند.

انتهای پیلم

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای