به گزارش ایسنا، حسینعلی حاجیدلیگانی با اشاره به حوادث عاشورا اظهار کرد: در واقعه کربلا میبینیم که امام حسین(ع) و خاندان و فرزندان ایشان به شهادت رسیدند، اما خداوند مقدر کرده بود که امام سجاد(ع) زنده بمانند تا مسیر امامت ادامه پیدا کند.
وی افزود: در ادامه راه سیدالشهدا(ع) نیز مشاهده میکنیم که با وجود همه اتفاقات، خداوند اراده کرده بود که این مسیر باقی بماند و راه حق ادامه پیدا کند.
حاجیدلیگانی درباره مذاکرات با آمریکا نیز گفت: بنده فکر میکنم این مذاکرات به نتیجه نمیرسد، چرا که آمریکاییها با تجاوزی که انجام دادند همچنان به دنبال زیادهخواهیهای خود هستند.
وی تاکید کرد: ما نمیتوانیم با فردی مانند ترامپ که رفتاری مشابه یزید دارد، به نتیجه برسیم و باید بپذیریم که اساساً طرف مقابل قابل اعتماد نیست.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر حفظ عزت و منافع ملت ایران تاکید داشته و در برابر فشارها و زیادهخواهیها ایستادگی خواهد کرد.
انتهای پیام

