۱۴۰۵-۰۳-۱۹ | ۰۰:۰۶
منبع: نمایندگی لرستان
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان: اعتبارات ملی ورزش بروجرد پنج برابر افزایش یافت

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان: اعتبارات ملی ورزش بروجرد پنج برابر افزایش یافت

لرستان (ایسنا) - مدیرکل ورزش و جوانان لرستان از رشد چشمگیر اعتبارات ملی حوزه ورزش در شهرستان بروجرد خبر داد و گفت: روند اجرای پروژه‌های ورزشی نیز با جدیت در حال پیگیری است.

فرهاد دیناروند در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت پروژه‌های ورزشی شهرستان بروجرد اظهار کرد: این شهرستان یکی از مناطق مورد تأکید اداره‌کل ورزش و جوانان استان در دو حوزه ورزش قهرمانی و توسعه زیرساخت‌های ورزشی است.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۴ اعتبارات مصوب حوزه ورزش استان ۵۲.۴ میلیارد تومان بوده که تاکنون حدود ۱۶ درصد آن تخصیص یافته است.

وی افزود: نکته مهم در حوزه اعتبارات ملی است؛ به‌طوری‌که با پیگیری‌های انجام‌شده و حمایت‌های استاندار لرستان به حدود ۵۲ میلیارد تومان رسیده که افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با اشاره به روند اجرای پروژه‌های عمرانی ورزشی شهرستان گفت: سالن چندمنظوره ورزشی بروجرد از محل اعتبارات استانی ۸۸ میلیارد تومان اعتبار دارد که تخصیص آن به‌طور کامل انجام شده و پیمانکار نیز در حال اجرای عملیات عمرانی پروژه است.

دیناروند تصریح کرد: با وجود پیشرفت مناسب پروژه، برای تکمیل و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر آن همچنان نیازمند تأمین و تخصیص اعتبارات بیشتری هستیم و این موضوع با جدیت در حال پیگیری است.

وی همچنین درباره برخی مطالبات مطرح‌شده در حوزه فضاهای ورزشی شهرستان افزود: پروژه مربوط به مجموعه شهیدعلی بیات نیز به پایان رسیده و آماده بهره‌برداری است.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان ادامه داد: چمن‌های مصنوعی شهرستان بروجرد در دستور کار قرار دارد که بخشی از آن‌ها به اتمام رسیده و در برخی دیگر عملیات زیرسازی انجام شده و مراحل تکمیلی آن‌ها نیز اجرا خواهد شد.

دیناروند خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی در بروجرد با هدف افزایش سرانه ورزشی و فراهم کردن شرایط مناسب برای ورزشکاران و جوانان شهرستان با جدیت دنبال می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای