۱۴۰۵-۰۳-۲۶ | ۱۵:۱۹
نماینده باشگاه استقلال در خراسان رضوی: تشکیل والیبال استقلال مشهد هنوز نهایی نشده است

نماینده باشگاه استقلال در خراسان رضوی: تشکیل والیبال استقلال مشهد هنوز نهایی نشده است

خراسان رضوی (ایسنا) - نماینده باشگاه استقلال در خراسان رضوی گفت: حضور باشگاه استقلال در والیبال مشهد وابسته به زیرساخت‌های استان خراسان رضوی است و این طرح هنوز قطعی و نهایی نشده است.

نوید زنده‌روحییان در گفت‌وگو با ایسنا درباره ورود باشگاه استقلال در والیبال مشهد، اظهار کرد: آمادگی برای حضور تیم‌های والیبال استقلال در مشهد وجود دارد؛ اما تحقق این موضوع نیازمند فراهم شدن برخی الزامات و زیرساخت‌هایی است که بخش عمده آن به ظرفیت‌ها و امکانات استان خراسان رضوی برمی‌گردد و تا زمانی که این زیرساخت‌ها مهیا نشود، نمی‌توان از نهایی شدن این طرح خبر داد.

وی با اشاره به تیم والیبال ساحلی استقلال که پیش از این در مشهد فعالیت داشته است، تصریح کرد: تیم والیبال ساحلی استقلال مشهد تقریباً با ۹۰ درصد قطعیت به کار خود ادامه خواهد داد؛ اما درباره تشکیل تیم‌های والیبال سالنی و والیبال بانوان که از برنامه‌های مورد توافق باشگاه استقلال و استانداری خراسان رضوی بوده است؛ هنوز تصمیم نهایی ثبت نشده و در دست بررسی قرار دارد.

نماینده باشگاه استقلال در خراسان رضوی با اشاره به عدم ورود باشگاه استقلال در سایر حوزه‌های ورزشی در خراسان رضوی، تشریح کرد: آنچه تاکنون از سوی استاندار خراسان رضوی در جلسات رسمی به باشگاه استقلال پیشنهاد شده، عمدتاً حول محور والیبال بوده و درخواست استاندار خراسان رضوی نیز بررسی طرح حضور استقلال در والیبال استان بوده است.

وی با اشاره به ورود باشگاه پرسپولیس و استقلال در فوتبال خراسان رضوی، اظهار کرد: به نظر می‌رسد استانداری خراسان رضوی در حوزه فوتبال نیز مذاکراتی با باشگاه پرسپولیس در دست دارد. در مجموع، اگر برنامه‌های مطرح ‌شده به نتیجه برسند، احتمال ورود دو باشگاه بزرگ پایتخت، یعنی استقلال و پرسپولیس، به عرصه ورزش استان خراسان رضوی دور از انتظار نخواهد بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها