۱۴۰۵-۰۴-۰۹ | ۱۲:۳۴
برنامه‌های کانون‌های مساجد برای تشییع پیکر رهبر شهید

برنامه‌های کانون‌های مساجد برای تشییع پیکر رهبر شهید

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد، از اجرای برنامه «بدرقه آفتاب» با برپایی مواکب در مسیرهای تشییع تهران، قم و مشهد، تولید کلیپ، عکس‌نوشته و سفرنامه توسط اعضای کانون‌ها، و برگزاری طرح «مقام امین» برای تبیین سیره فرهنگی رهبر شهید خبر داد و گفت: مردم می‌توانند دلنوشته‌های خود را از طریق سامانه «همراه مسجد» به شماره ۸۹۴۰-۰۲۱ ارسال کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی ملانوری-دبیر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد- در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سخنان تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی در مورد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور که سال ۱۳۹۱ در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی بیان کرده بودند، اظهار کرد: قائد شهید امت در آن روز چند نکته بسیار مهم را نسبت به کانون‌های مساجد عنوان کردند؛ از جمله اینکه؛ " با همکاری بسیج، این کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد را مؤثر کنید، برایش کار کنید. بنشینید فکر کنید، مطالعه کنید و سخنی که متناسب با نیاز آن جوانی است که آنجا حضور پیدا میکند، فراهم کنید. "

حجت‌الاسلام ملانوری افزود: این جملات سال‌هاست بسان یک نقشه راه برای بچه‌های مسجد تعریف شده است و این ایام که همه در سوگ شهادت رهبر عزیزمان هستیم، گویی فرصتی فراهم است تا ثمره سالها تلاش در مسیر تحقق منویان ایشان را مرور کنیم و نسبت خود با کارهای فراوان به جای مانده را روشن کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ایام تشییع پیکر مطهر قائد شهید امت را در پیش داریم؛ ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور با همان رویکرد و بُعد فرهنگی؛ ویژه‌برنامه‌های ترویج معارف، سیره و اندیشه‌ و میراث فرهنگی و انقلابی رهبر شهید از طریق برنامه‌های قرآنی، هنری و رسانه‌ای را تحت عنوان مجموعه برنامه «بدرقه آفتاب» تعریف کرده است.

حجت‌الاسلام ملانوری گفت: تهیه کلیپ‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای از مراسم تشییع پیکر مطهر، تهیه «عکس»، «نگارش سفرنامه»، «عکس‌نوشته»، «پیام صوتی» توسط اعضای کانون‌های مساجد نیز ذیل مجموعه‌برنامه «بدرقه آفتاب» با شعار «باید برخاست» و در امتداد پویش «ایرانِ عزیز» برگزار می‌شود که در پایان به ۱۰ نفر از برگزیدگان هر رشته جوایزی به رسم یادبود اهدا می‌شود.

حجت‌الاسلام ملانوری افزود: پویش ایران عزیز به منظور روایت بچه‌های مسجد از فعالیت‌ها، اقداماتِ میدانی مساجد در جنگ رمضان آغاز شده و تلاش می‌کند پیروزی‌های ملت مقاوم ایران را روایت کند؛ لذا ایام تشییع پیکر قائد شهید امت فرصتی برای تبیین ابعاد پیروزی ملت ایران در جنگ رمضان با تکیه بر تدابیر و دوراندیشی رهبر شهید انقلاب اسلامی است.

وی گفت: همچنین طرح «مقام امین» ذیل مجموعه‌برنامه «بدرقه آفتاب» با محوریت تبیین ابعاد شخصیت فرهنگی هنری قائد شهید امت در کانون های فرهنگی هنری شاخص در هر استان برگزار می‌شود؛ طرح مقام امین با همکاری نهادهای مختلف فرهنگی از جمله صدا و سیما، حوزه هنری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ... برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام اظهار کرد: از سوی دیگر با توجه به اینکه سه شهر تهران، قم و مشهد مقدس به عنوان سه محور اصلی مراسم در نظر گرفته شدند؛ برپایی مواکب اسکان و پذیرایی کانون‌های مساجد در همه شهرهایی که به نوعی در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع و به ویژه در سه شهر مذکور با نظارت ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان‌های یاد شده مورد توجه خواهد بود.

وی افزود: یکی دیگر از فعالیت‌های تعریف شده در این ایام، دریافت مکنونات قلبی بچه‌های مسجد نسبت به امام شهید از طریق ظرفیت‌های سامانه (همراه مسجد) خواهد بود و اعضای کانونها می توانند با شماره ۸۹۴۰-۰۲۱ تماس بگیرند و دلگویه‌های خود را نسبت به رهبر شهید بیان کنند.

حجت‌الاسلام ملانوری اظهار کرد: ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور تلاش کرده است تا با شبکه‌سازی وسیع نسبت به تولید محتوا در عرصه‌های مختلف اعم از چندرسانه‌ای، متن، عکس‌نوشته؛ معارف و اندیشه امام شهید را برای نسل جوان بازگو کند؛ آنچه که در این ایام شاهد بوده‌ایم تنها بخشی از تلاش‌هایی است که پس از شهادت قائد امت از سوی خانواده بزرگ بچه‌های مسجد در سراسر کشور در راستای ادای دین به مقام معظم رهبری صورت پذیرفته است.

انتهای پیام 

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری