شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ | ۱۲:۴۸
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
فرماندار هشترود: عدم تخصیص‌ اعتبارات، اجرای طرح‌های مهم را با مشکل مواجه کرده است

فرماندار هشترود: عدم تخصیص‌ اعتبارات، اجرای طرح‌های مهم را با مشکل مواجه کرده است

آذربایجان شرقی (ایسنا) - فرماندار هشترود با اشاره به اعتبارات مصوب شهرستان، از تخصیص منابع برای اجرای پروژه‌های عمرانی، آموزشی، بهداشتی، ورزشی و زیربنایی خبر داد و گفت: بخشی از این پروژه‌ها به اعتبارات ملی تبدیل شده‌اند، اما پایین بودن میزان تخصیص‌ها روند اجرای برخی طرح‌های مهم را با مشکل مواجه کرده است.

ابراهیم حسنی روز شنبه ۲۷ تیر در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان هشترود اظهار کرد: برای اجرای طرح هادی روستاها حدود ۱۰ میلیارد تومان و برای آبرسانی به شهر هشترود، بخش نظرکهریز و توسعه شبکه‌های آب، ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است. همچنین سایر پروژه‌های تعریف‌شده در دستگاه‌های اجرایی نیز نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان اعتبار دارند، اما متأسفانه میزان تخصیص برخی اعتبارات نسبت به مصوبات کمیته برنامه‌ریزی استان پایین بوده است.

وی با اشاره به مشکلات حوزه آموزش گفت: کمبود اعتبارات موجب ناتمام ماندن پروژه مدرسه ۱۲ کلاسه شهرک فرهنگیان شده و این موضوع روند آموزش در این منطقه را با اختلال مواجه کرده است، به‌طوری که دانش‌آموزان این شهرک ناچارند برای تحصیل به سایر نقاط شهر مراجعه کنند.

حسنی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت اماکن ورزشی اشاره کرد و گفت: کمبود اعتبارات و بی‌توجهی به نگهداری اماکن ورزشی، احتمال بروز حوادث به‌ویژه در زمان بارندگی را افزایش داده و ضرورت دارد برای ایمن‌سازی این اماکن اعتبارات لازم تخصیص یابد.

وی همچنین نبود پانسیون پزشکان در بخش نظرکهریز را از مشکلات حوزه سلامت دانست و افزود: نبود محل اسکان مناسب، استقرار پزشکان در این بخش را با دشواری روبه‌رو کرده و تخصیص اعتبارات ویژه برای احداث پانسیون ضروری است.

فرماندار هشترود با اشاره به کمبود تجهیزات امدادی نیز اظهار کرد: وعده اختصاص چند دستگاه آمبولانس به شهرستان هنوز عملیاتی نشده و لازم است از طریق دستگاه‌های ذی‌ربط برای رفع این مشکل اقدام شود.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان گفت: برای بازسازی شبکه آب، اعتبارات ویژه‌ای مورد نیاز است تا مردم منطقه با مشکل تأمین آب شرب مواجه نشوند، زیرا تشدید تنش آبی می‌تواند نارضایتی عمومی را در پی داشته باشد.

وی اظهارکرد: کمبود اعتبارات تخصیص‌یافته به این شهرستان در مقایسه با سایر مناطق استان مشهود است و با نیازها و مشکلات هشترود همخوانی ندارد. انتظار مردم این شهرستان آن است که مشکلات متعدد منطقه در سطح استان و کشور مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی از تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست درخواست‌ها و نیازهای اعتباری خود را به فرمانداری ارائه کنند تا با انعکاس موانع و مشکلات به مسئولان استانی و ملی، زمینه جذب اعتبارات ویژه و تکمیل پروژه‌ها در زمان مقرر فراهم شود

در ادامه این جلسه، شهردار هشترود نسبت به احتمال وقوع سیلاب در سه نقطه شهر هشدار داد.

مهدی پورصادق با بیان اینکه «شهرداری فرزند ناتنی دولت نیست» و باید در تخصیص اعتبارات کمیته برنامه‌ریزی استان سهم شایسته‌ای برای شهرداری‌ها در نظر گرفته شود، گفت: به دلیل پرداخت نشدن اعتبار سالانه چهار میلیارد تومانی مورد نیاز برای احداث دیوارهای حائل، خطر بروز سیلاب در برخی نقاط شهر وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه دولت نباید شهرداری‌ها را رقیب خود بداند، افزود: شهرداری‌ها نباید در فرآیند برنامه‌ریزی و تخصیص اعتبارات نادیده گرفته شوند و لازم است برای شهرداری‌های شهرهای کوچک ردیف‌های اعتباری مناسبی پیش‌بینی شود.

نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه از اجرای چند طرح مهم عمرانی در منطقه خبر داد.

فرامرز شاهسواری اظهار کرد: در جریان سفر نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی به همراه جمعی از معاونان وزرا و مدیران کل به استان، مقرر شد ۲۰۰ کیلومتر از آزادراه پیامبر اعظم(ص) با اعتباری بالغ بر هشت همت آسفالت شود.

وی افزود: یکی از پروژه‌هایی که تا هفته دولت امسال به بهره‌برداری خواهد رسید، پل تخریب‌شده ناشی از حمله رژیم صهیونیستی است که اعتبارات ویژه‌ای برای تکمیل آن اختصاص یافته است.

شاهسواری با اشاره به وضعیت نامناسب راه‌های شهرستان گفت: کاهش اعتبارات آسفالت در سال جاری، روند بهسازی راه‌ها را با مشکل مواجه کرده است، در حالی که این شهرستان برای ترمیم راه‌های موجود به اعتبارات بیشتری نیاز دارد.

وی همچنین با اشاره به مشکلات حوزه برق اظهار کرد: تکمیل پست ۴۰۰ کیلوولت برق می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات تأمین برق شهرستان را برطرف کرده و زمینه جذب سرمایه‌گذاران را فراهم کند.

بخشدار نظرکهریز نیز در این جلسه با انتقاد از کمبود اعتبارات عمرانی گفت: تخصیص نیافتن اعتبار برای خرید ماشین‌آلات راهداری و برف‌روبی، مشکلات متعددی را برای روستاهای این بخش ایجاد کرده است.

محمد بهمرام همچنین با اشاره به نبود ساختمان مستقل بخشداری، خواستار اختصاص اعتبارات ویژه برای احداث ساختمان بخشداری و رفع مشکلات زیرساختی این بخش شد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها