چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۵
پرداخت ۲۳۸۴ میلیارد ریال تسهیلات حفظ اشتغال به بنگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ خراسان رضوی

پرداخت ۲۳۸۴ میلیارد ریال تسهیلات حفظ اشتغال به بنگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ خراسان رضوی

خراسان رضوی (ایسنا) - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی با اشاره به اجرای طرح «حفظ اشتغال بنگاه‌های اقتصادی در شرایط اضطرار» در استان گفت: از ابتدای اجرای این طرح، ۲۳۸۴ میلیارد ریال تسهیلات به ۲۲۹ واحد اقتصادی آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی سوم توسط شبکه بانکی استان پرداخت شده است.

سیدحامد حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات حمایتی دولت از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از جنگ، اظهار کرد: وزارت امور اقتصادی و دارایی از ابتدای جنگ برای حمایت از مشاغل و بنگاه‌های اقتصادی متاثر، بسته‌های حمایتی ویژه‌ای را در سه مرحله تدوین کرد که اکنون در حال اجرا است.

وی با اشاره به نقش شبکه بانکی در حمایت از تولید، تامین کالاهای اساسی و پشتیبانی از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده، افزود: به‌منظور افزایش تاب‌آوری بنگاه‌های اقتصادی، تاکنون ۱۲۲۱ درخواست تسهیلات حمایتی به ارزش بیش از ۹۵۳۳ میلیارد ریال در سامانه جامع کارآفرینی، اشتغال و تولید (کات) ثبت شده که از این میزان، ۲۳۸۴ میلیارد ریال به ۲۲۹ واحد اقتصادی پرداخت شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت حفظ رابطه کارگر و کارفرما، استمرار تولید و صیانت از اشتغال در واحدهای اقتصادی استان، اظهار کرد: با تعیین شعبه برای پرونده‌های باقی‌مانده، تلاش می‌شود مجموع تسهیلات ثبت‌شده تا سقف ۹۵۳۳ میلیارد ریال در سریع‌ترین زمان ممکن توسط شبکه بانکی استان پرداخت شود تا زمینه تداوم اشتغال ۲۹ هزار و ۷۵۹ نفر فراهم شود.

حسینی بر ضرورت تسریع در تکمیل پرونده‌ها، رفع نواقص، همکاری بیشتر شبکه بانکی و دستگاه‌های اجرایی و تسهیل فرآیند پرداخت تسهیلات تاکید کرد و گفت: منابع پیش‌بینی‌شده در قالب تسهیلات ویژه شرایط اضطرار باید با سرعت بیشتری در اختیار بنگاه‌های اقتصادی استان قرار گیرد.

وی در خصوص میزان تسهیلات پرداختی نیز اظهار کرد: برای بنگاه‌های دارای کمتر از ۵۰ نفر نیروی کار، به ازای هر نفر ۴۴۰ میلیون ریال و برای بنگاه‌های دارای بیش از ۵۰ نفر، به ازای هر نفر ۲۲۰ میلیون ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است. همچنین برای بنگاه‌های دارای بیش از ۱۰۰ نفر نیروی کار، میزان تسهیلات معادل یک ماه حقوق کارکنان بر اساس فهرست بیمه خواهد بود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی افزود: دوره بازپرداخت این تسهیلات ۶ ماهه و نرخ سود آن مطابق آخرین مصوبه شورای پول و اعتبار، ۲۳ درصد سالانه است. با این حال، در صورتی که بنگاه تا پایان خردادماه امسال تعداد کارکنان خود را حفظ کند یا افزایش دهد، مشمول پاداش شده و نرخ سود تسهیلات به ۱۸ درصد کاهش می‌یابد. اما در صورت کاهش تعداد کارکنان به ۸۰ درصد تعداد مبنای دریافت تسهیلات، نرخ سود ۲۳ درصد خواهد بود و اگر تعداد کارکنان به کمتر از ۸۰ درصد برسد، بنگاه موظف به بازپرداخت اصل تسهیلات با نرخ سود ۳۵ درصد و پرداخت وجه التزام خواهد بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها