دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۲
منبع: نمایندگی خوزستان
«فولاد خوزستان» معیار و مرجع صنعت فولاد کشور است/ تسهیلات ویژه دولت برای صنایع آسیب‌دیده

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد

«فولاد خوزستان» معیار و مرجع صنعت فولاد کشور است/ تسهیلات ویژه دولت برای صنایع آسیب‌دیده

خوزستان (ایسنا) - وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه «فولاد خوزستان» معیار و مرجع صنعت فولاد کشور است، با تجلیل از بازگشت کوره‌های این شرکت به مدار تولید در کمتر از ۲۵ روز، از اختصاص تسهیلات ویژه و شرایط ارزی خارج از نوبت برای حمایت از این قطب صنعت فولاد کشور خبر داد.

سید محمد اتابک دوشنبه دوم شهریور در آیین پایان بازسازی کامل صنایع فولاد خوزستان، با تقدیر از تلاش‌های انجام‌شده، اظهار کرد: این کار می‌توانست بسیار بیشتر از این طول بکشد، اما الحمدلله همه همت و سواد این کار را داشتند. این کار باعث شد تا فولاد خوزستان، این ثروت ملی کشور، زمین‌ نماند و شرایطی ایجاد نشود که خدای نکرده باعث سرافکندگی باشد. ان‌شاءالله همگی سرافراز و با عزت کار را ادامه دهند و این شرایط قطعاً بهتر خواهد شد.

وزیر صمت درباره بازگشت کوره‌های فولاد خوزستان به مدار تولید در کمتر از ۲۵ روز، بیان کرد: یکی از کوره‌ها در کمتر از ۲۵ روز و کوره دیگر نیز در همین بازه زمانی به مدار بازگشت. این اقدام درخور ستایش است و کار جمعی بوده که با همت مدیریت استان، مدیریت کارخانه، مهندسان، کارگران و تکنسین‌ها انجام شده است.

حمایت دولت از صنایع فولادی خوزستان

اتابک با اشاره به حمایت دولت از صنایع فولادی خوزستان گفت: استان خوزستان به دلیل جایگاه مکانی، نقش بزرگی در ارزش‌افزوده و اشتغال کشور دارد. فولاد خوزستان به‌عنوان مرجع، پیشکسوت و معیار صنعت فولاد کشور محسوب می‌شود. دولت تسهیلات ویژه‌ای برای کارخانجات فولاد در نظر گرفته که تصویب شده و همچنین از لحاظ ارزی، شرایط خاص خارج از نوبت برای کارخانه‌های آسیب‌دیده در نظر گرفته شده است.رئیس هیات‌عامل ایمیدرو، این موارد را دسته‌بندی کرده و به کارخانه‌ها اعلام می‌کند. 

وی ادامه داد: یکی از کارهای بزرگ در فولاد خوزستان، بحث رعایت پدافند غیرعامل بوده که با هدایت آقای استاندار و آقای ابراهیمی مدیرعامل انجام شد. برخی کارخانجات فولاد در کشور تبلیغات زیادی کردند که گاهی به خطر تبدیل می‌شود، اما الحمدلله فولاد خوزستان با سکوت، آرامش و توان بالا، بدون سر و صدا و تبلیغات، کارهای خود را انجام داده است که جا دارد از همه عزیزان تشکر و قدردانی کنم.

وزیر امروز دوشنبه 2 شهریور در سفر به استان خوزستان از شرکت‌های فولاد خوزستان، فولاد اکسین و فولاد آتیه بازدید کرد.

همچنین برگزاری میز فولاد و بررسی مسائل و مشکلات این بخش تولیدی و برگزاری شورای برنامه‌ریزی در استانداری خوزستان از دیگر برنامه‌های سفر وزیر صمت است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها