دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۵۳
منبع: نمایندگی گیلان
فرمانده سپاه رشت: مقاومت و ایستادگی رمز حفظ عزت است

فرمانده سپاه رشت: مقاومت و ایستادگی رمز حفظ عزت است

گیلان (ایسنا) - فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با تأکید بر ضرورت مقاومت و ایستادگی گفت: اگرچه مشکلات اقتصادی و فشارها زیاد است، اما آنچه به ما عزت می‌دهد، مقاومت است.

سرهنگ پاسدار حسن امینی امروز (دوشنبه ۹ شهریور) در مراسم گرامیداشت روز کارمند، هفته دولت و بسیج کارمندان که به همت حوزه بسیج ادارات و کارمندان سپاه ناحیه مرکزی رشت برگزار شد، با اشاره به جنگ ترکیبی و جهانی علیه جمهوری اسلامی، اظهار کرد: امروز ابرقدرت جهان، جمهوری اسلامی ایران است و در حالی که تمام دنیا با ما می‌جنگند، آرمانگرایی و انقلابی‌گری ۴۷ ساله نظام، به عنوان الگویی تمام عیار در جهان مطرح است.

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با اشاره به اینکه هفته دولت به پاسداشت زحمات دولتمردان و به بهانه شهادت شهیدان رجایی و باهنر تعیین شده است، گفت: کلا دوره دولت شهید رجایی ۲۹ روز بوده است اما همین دوره کوتاه، الگویی ماندگار از خدمت بی‌منت و انقلابی‌گری در کشور شد.

وی با اشاره به ماهیت جنگ ترکیبی و جهانی علیه جمهوری اسلامی، خاطرنشان کرد: امروز تمام دنیا در مقابل ما صف‌آرایی کرده‌اند؛ از آمریکا و رژیم صهیونیستی گرفته تا اتحادیه اروپا و کشورهای عربی منطقه، در طول ۴۷ سال گذشته، سخت‌ترین شرایط را در همین دو سه جنگ اخیر یعنی جنگ دوازده ‌روزه، کودتای دی‌ماه، جنگ رمضان و سپس جنگ هرمز تجربه کردیم اما با وحدت و انسجامی مثال‌زدنی، آرمانگرایی و انقلابی‌گری نظام، هیچ‌گاه دچار اصطکاک نشده است.

سرهنگ پاسدار امینی با بیان اینکه امروز ابرقدرت جهان، جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد: ایران اسلامی قریب به ۶ ماه است که با تمام عالم کفر می‌جنگد و با وجود اینکه رهبر و فرماندهان ما شهید شدند، اما جایگزینانی جوان‌تر و استکبارستیزتر پای به عرصه گذاشته‌اند به گونه‌ای که مطالبات آمریکا از تجزیه و سقوط جمهوری اسلامی، امروز به باز کردن تنگه هرمز تقلیل پیدا کرده، تنگه‌ای که قرن‌ها باز بود و به برکت مجاهدت شهدا، آن را بستیم.

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با اشاره به توانمندی‌های نظامی کشور، گفت: امروز ما با دو ابرقدرت قدار عالم، آمریکا و رژیم صهیونیستی و ده‌ها کشور حاشیه‌ای می‌جنگیم و همه منافع آنان را زیر سوال برده‌ایم F۳۵ و B۱ از انگلیس بلند می‌شود و می‌آیند کلانتری و پاسگاه و قایق نوآوری می‌زنند! کار دشمن به اینجا رسیده است و جمهوری اسلامی ایران در این ۴۷ سال، زیرساخت‌های عظیمی در حوزه‌های مختلف از جمله نظامی ساخته و ما هنوز ۲۰ درصد از توانمندی‌های خود را رونمایی نکرده‌ایم.

وی با اشاره به فناوری موشکی ایران اسلامی، افزود: موشک عمودزنی که در فضا رها و مستقیم به هدف اصابت می‌کند و هیچ سامانه راداری قادر به مهار آن نیست، تنها یکی از نمونه‌های پیشرفت ماست، ما در حوزه‌های مختلف نظامی در لبه دانش هستیم و جزء چهار یا پنج کشور اول دنیا قرار داریم.

سرهنگ امینی با تأکید بر ضرورت مقاومت و ایستادگی، گفت: اگر چه مشکلات اقتصادی داشته و فشارها زیاد است، اما اگر این فشارها به کل اتحادیه اروپا وارد می‌شد، آنان فرو می‌پاشیدند، اگرچه ما مطالبه‌گر کوتاهی‌ها هستیم، اما آنچه به ما عزت می‌دهد، مقاومت است، لذا همه ما باید خودمان را «شهید سلیمانی میدان عمل» خود بدانیم.

وی با قدردانی از مجموعه دستگاه‌های اجرایی و همه نهادهای خدمت‌رسان، گفت: آتش توپخانه رسانه‌ای دشمن، بسیار قوی‌تر و مخرب‌تر از آتش توپخانه واقعی بوده لذا لازم است تا همه ما یک «انسان رسانه» برای انقلاب اسلامی باشیم.

به گزارش ایسنا، در پایان از کارمندان بسیجی به همت حوزه بسیج ادارات و کارمندان سپاه ناحیه مرکزی رشت تجلیل شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها