شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۱۷
منبع: نمایندگی فارس
تمدید مهلت تشکیل پرونده خسارت‌دیدگان سیل جهرم تا ۱۵ مهر تمدید شد

تمدید مهلت تشکیل پرونده خسارت‌دیدگان سیل جهرم تا ۱۵ مهر تمدید شد

فارس (ایسنا) - مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان جهرم با اعلام تمدید مهلت تشکیل پرونده خسارت‌دیدگان سیلاب فروردین‌ماه ۱۴۰۵ تا ۱۵ مهرماه، گفت: با توجه به محدودیت زمانی برای جذب اعتبارات، این مهلت پس از پایان موعد تعیین‌شده قابل تمدید نخواهد بود.

احمد دلشاد، شنبه ۱۱ مهر در نشست بنیاد مسکن جهرم با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای جبران بخشی از خسارات ناشی از سیلاب فروردین‌ماه امسال اظهار کرد: خسارت‌دیدگانی که تاکنون برای تشکیل پرونده و دریافت حمایت‌های مصوب مراجعه نکرده‌اند، باید در مهلت تعیین‌شده نسبت به ارائه مدارک و تکمیل فرآیند اداری اقدام کنند.

وی افزود: پس از وقوع بارندگی‌های شدید و سیلاب در فروردین‌ماه ۱۴۰۵، ارزیابی خسارات واردشده به واحدهای مسکونی و تجاری شهری و روستایی شهرستان از روزهای نخست حادثه آغاز شد و کارشناسان بنیاد مسکن، ناظران فنی روستایی و کارشناسان فنی نظام مهندسی در قالب تیم‌های ارزیابی، خسارات وارده را بررسی و ثبت کردند.

پرداخت بیش از ۱۴۷ میلیارد تومان حمایت به خسارت‌دیدگان

مدیر بنیاد مسکن جهرم درباره حمایت‌های در نظر گرفته‌شده برای آسیب‌دیدگان گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه، کمک‌های بلاعوض، ودیعه مسکن و پرداخت خسارت از محل بیمه حوادث کشوری، از جمله حمایت‌هایی است که بر اساس ضوابط و دستورالعمل‌های ابلاغی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می‌شود.

دلشاد ادامه داد: با پیگیری‌های نماینده مردم جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه شهرستان و مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان فارس، اعتبارات لازم برای جبران بخشی از خسارات اختصاص یافته و روند پرداخت حمایت‌های مصوب در حال انجام است.

وی بیان کرد: تاکنون ۸۲۰ هزار میلیون ریال از محل بیمه حوادث کشوری و ۶۵۰ هزار میلیون ریال در قالب کمک بلاعوض و ودیعه مسکن به متقاضیان واحدهای مسکونی آسیب‌دیده پرداخت شده است.

شناسایی واحدهای نیازمند احداث مجدد

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان جهرم با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت اعتبارات اختصاص‌یافته اظهار کرد: هدف از این حمایت‌ها، کمک به بازگشت خانواده‌های آسیب‌دیده به شرایط عادی زندگی و جبران بخشی از خسارات واردشده است و به همین دلیل افرادی که واحد مسکونی یا تجاری آنان در جریان سیلاب آسیب دیده و تاکنون برای تشکیل پرونده مراجعه نکرده‌اند، باید در مهلت مقرر فرآیند اداری را تکمیل کنند.

دلشاد افزود: با وجود اطلاع‌رسانی از طریق پیامک و سایر روش‌ها، همچنان تعدادی از متقاضیان برای تشکیل پرونده و دریافت تسهیلات و کمک‌های مصوب مراجعه نکرده‌اند؛ بر همین اساس مهلت ارائه مدارک و تشکیل پرونده تا ۱۵ مهرماه ۱۴۰۵ تمدید شده است.

مدیر بنیاد مسکن جهرم تأکید کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای جذب اعتبارات، پس از پایان این مهلت امکان تمدید مجدد آن وجود نخواهد داشت.

وی درباره واحدهای احداثی آسیب‌دیده نیز گفت: واحدهایی که براساس ارزیابی‌های کارشناسی، میزان خسارت آنها به حدی تشخیص داده شده که نیازمند احداث مجدد هستند و همچنین وسایل و اقلام معیشتی ساکنان آنها در جریان سیلاب آسیب دیده است، می‌توانند برای تشکیل پرونده و بهره‌مندی از تسهیلات و حمایت‌های معیشتی پیش‌بینی‌شده به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان جهرم مراجعه کنند.

تأکید بر مراجعه خسارت‌دیدگان تا پایان مهلت

دلشاد با اشاره به اهمیت تکمیل پرونده‌ها برای جذب اعتبارات گفت: همکاری و مراجعه به‌موقع خسارت‌دیدگان و تکمیل مدارک در مهلت تعیین‌شده، در جذب کامل اعتبارات و تسریع روند پرداخت تسهیلات و کمک‌های مصوب مؤثر است.

وی بیان کرد: افرادی که واحد مسکونی یا تجاری آنها در سیلاب فروردین‌ماه خسارت دیده و تاکنون برای تشکیل پرونده اقدام نکرده‌اند، باید تا ۱۵ مهرماه ۱۴۰۵ با مراجعه به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان جهرم، مدارک خود را ارائه و مراحل تشکیل پرونده و دریافت حمایت‌های مصوب را پیگیری کنند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها