پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۳
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
ثبت‌نام هجدهمین دوره مسابقات قرآن جامعه کارگری تا ۲۵ مهر ادامه دارد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان‌ و بلوچستان:

ثبت‌نام هجدهمین دوره مسابقات قرآن جامعه کارگری تا ۲۵ مهر ادامه دارد

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان‌ و بلوچستان از ادامه ثبت‌نام هجدهمین دوره مسابقات قرآن جامعه کارگری خبر داد و گفت: کارگران و خانواده‌های آنان تا ۲۵ مهرماه فرصت دارند برای حضور در این رویداد قرآنی نام‌نویسی کنند.

اله‌نظر شه‌بخش در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: این مسابقات با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دارالقرآن خانه کارگر برگزار می‌شود و بستری برای گسترش فعالیت‌های قرآنی در جامعه کار و تولید و شناسایی استعدادهای قرآنی کارگران و خانواده‌های آنان است.

وی افزود: این دوره از مسابقات در ۲ بخش تخصصی و عمومی برگزار می‌شود که قرائت تحقیق، حفظ کل قرآن کریم، حفظ ۲۰ و ۱۰ جزء و مفاهیم قرآن از رشته‌های بخش تخصصی و حفظ سوره‌های چهارقل و مفاهیم سوره فجر از رشته‌های بخش عمومی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان‌ و بلوچستان با اشاره به اهمیت مشارکت جامعه کارگری در فعالیت‌های فرهنگی بیان کرد: آموزه‌های قرآن کریم می‌تواند در تقویت اخلاق فردی و اجتماعی و گسترش فرهنگ مسئولیت‌پذیری در محیط کار و خانواده نقش مؤثری داشته باشد؛ از این رو حضور کارگران و خانواده‌های آنان در این رقابت‌ها اهمیت دارد.

شه‌بخش گفت: علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند تا ۲۵ مهرماه ۱۴۰۵ به نشانی اینترنتی  https://roshd۱۶.ir/quran۱۴۰۵ مراجعه کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها