چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۳
معاون رئیس جمهوری: تا ابد وام‌دار شهدا هستیم

معاون رئیس جمهوری: تا ابد وام‌دار شهدا هستیم

خراسان شمالی (ایسنا) - معاون رئیس جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم گفت: تا ابد وام‌دار شهدا هستیم.

عبدالکریم حسین زاده در دیدار با خانواده شهید احمد گریوانی در بجنورد با گرامی داشتن یاد شهدا اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم با خدمت صادقانه ادای دین کنیم. با تلاش و کوشش باید امانتی را که شهدا برای ما به جا گذاشته اند به سر منزل برسانیم. در واقع شهدا جان خود را برای این خاک دادند تا ما بتوانیم عزتمندانه زندگی کنیم.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این دیدار بیان کرد: در سفرهای استان در خانواده شهدا حضور پیدا می کنیم تا تبرک بجویم که روح شهید ما را در ادامه سفر کمک کند.

وی گفت: شهید گریوانی دو هنر را به ما یاد داده که یکی از این هنرها این است که چگونه مرگ عزتمندانه و با افتخاری داشته باشیم. این شهید در دوره دبیرستان کار هنری انجام می داد که آن نیز درس‌آموز است.
انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها