ناصر آل محمدی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه راه های روستایی 4 شهرستان رشت، لاهیجان، سیاهکل و شفت بسته است، اظهار کرد: این شهرستان ها بیشترین بارش برف را دارند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان افزود: اگرچه آزادراه رشت – قزوین و راه های اصلی گیلان باز است، اما رفت و آمد خودروها با زنجیر چرخ و به کندی امکان پذیر است.
وی با اشاره به کندی رفت و آمد در جاده رشت – قزوین، عنوان کرد: به علت بارش برف و بسته بودن جاده های اردبیل و آذربایجان شرقی به تهران حدود 300 دستگاه اتوبوس مسافربری این 2 استان تغییر مسیر داده و برای سفر به پایتخت از جاده فومن – سراوان در حال تردد هستند که این مسئله باعث ایجاد ترافیک و کندی حرکت در این مسیر شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه حدود 200 نفر از کارکنان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان به همراه 70 دستگاه ماشین برف در حال بازگشایی راه ها هستند از رانندگانی که از شهرهای شرق استان قصد سفر به تهران را دارند خواست به دلیل بسته بودن پل بزرگراه رشت – فومن – سروان از مرکز شهر رشت عبور کنند.
انتهای پیام

