به گزارش ایسنا، مژگان حیدری مجری این طرح پژوهشی گفت: این آفت کش با استفاده از عصاره گیاهان طبیعی که خواص ضد باکتری و ضد قارچ دارند، تولید شده است و نکته مهم در آن کاربرد فناوری نانو است که توانستیم موادی با سایز کمتر از 20 نانومتر را در این دسته از آفت کشها داشته باشیم.
به گفته مجری طرح، در این محصول از نانوامولسیونهای عصارههای گیاهی طبیعی زیره سیاه و نعناع فلفلی استفاده شده است و آلودگی محیط زیست نیز در پی ندارد.
وی ادامه داد: با همکاری محققان دانشگاه تهران، تستهای این آفت کش روی شته جالیز با موفقیت انجام شد. همچنین تمام سنتزهای تولید این نانوامولسیون در پژوهشگاه مواد و انرژی انجام شده و در آن به پایداری مد نظر رسیدیم.
حیدری خاطر نشان کرد: این آفت کش در دمای یخچال به مدت یک سال پایدار است.
انتهای پیام
نظرات