• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99020906711
  • خبرنگار : 30057

تولید آفت‌کش‌های سبز نانویی با نعناع فلفلی

تولید آفت‌کش‌های سبز نانویی با نعناع فلفلی

محققان با استفاده از برخی عصاره‌های گیاهی، آفت کشی سبز را تولید کردند که هیچ آلودگی زیست محیطی درپی نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا، مژگان حیدری مجری این طرح پژوهشی گفت: این آفت کش با استفاده از عصاره گیاهان طبیعی که خواص ضد باکتری و ضد قارچ دارند، تولید شده است و نکته مهم در آن کاربرد فناوری نانو است که توانستیم موادی با سایز کمتر از 20 نانومتر را در این دسته از آفت کش‌ها داشته باشیم.

به گفته مجری طرح، در این محصول از نانوامولسیون‌های عصاره‌های گیاهی طبیعی زیره سیاه و نعناع فلفلی استفاده شده است و آلودگی محیط زیست نیز در پی ندارد.

وی ادامه داد: با همکاری محققان دانشگاه تهران، تست‌های این آفت کش روی شته جالیز با موفقیت انجام شد. همچنین تمام سنتزهای تولید این نانوامولسیون در پژوهشگاه مواد و انرژی انجام شده و در آن به پایداری مد نظر رسیدیم.

حیدری خاطر نشان کرد: این آفت کش در دمای یخچال به مدت یک سال پایدار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha