۱۳۹۹-۰۲-۲۴ | ۲۱:۴۱
منبع: بوشهر
آغاز ساماندهی بافت تاریخی بوشهر

آغاز ساماندهی بافت تاریخی بوشهر

بوشهر (ایسنا) - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوشهر آز آغاز ساماندهی بافت تاریخی بوشهر خبر داد.

به گفته محمدحسین ارسطوزاده ساماندهی بافت تاریخی بوشهر با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان -که بخشی از آن تاکنون جذب شده- آغاز شده است.

وی می‌گوید ساماندهی بافت تاریخی بوشهر، گذر تاریخی رفیعی تا رشیدی را شامل می شود و عملیات اصلی و فنی در این پروژه شامل کف سازی گذرها، ساماندهی تاسیسات شهری و مرمت ۵۰ پلاک موجود در بافت است که در مجاورت گذر قرار گرفته اند.

مدیرکل میراث فرهنگی بوشهر با بیان اینکه این گذر به محور ساحلی متصل است، افزود: عملیات ساماندهی از اول اردیبهشت سال جاری شروع شده و امیدواریم تا پایان نیمه اول سال جاری به بهره برداری برسد که امیدواریم در کنار حوزه تخصصی احیاء، گردشگری نیز تحت تاثیر این حرکت قرار بگیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها