• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99052517816
  • خبرنگار : 50180

سطح زیر کشت زعفران در کرمانشاه به 470 هکتار می‌رسد

سطح زیر کشت زعفران در کرمانشاه به 470 هکتار می‌رسد

ایسنا/کرمانشاه معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از برنامه ریزی برای افزایش سطح زیر کشت زعفران در استان به 470 هکتار خبر داد.

دکتر سیدافشین صفوی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: تا پایان سال گذشته 305 هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیر کشت زعفران رفته بود که قرار است امسال این سطح به حدود 470 هکتار برسد.

 صفوی با بیان اینکه در همه شهرستان‌های استان بجز شهرستان‌های مناطق گرمسیری امکان کشت زعفران فراهم است، گفت: هم اکنون کشت زعفران در استان کرمانشاه در حال انجام است و کشاورزان تا نیمه دوم شهریور ماه فرصت دارند، نسبت به کشت زعفران اقدام کنند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه شرایط کشت زعفران را برخورداری کشاورزان از اراضی آبی عنوان کرد و افزود: برای توسعه کشت زعفران هیچ محدودیتی در استان نداریم.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای کشت انواع با کیفیت زعفران در مزارع استان، گفت: در این راستا کارشناسان استان پس از بازدید از مزارع زعفران استانهای خراسان جنوبی، شمالی و رضوی، انواع با کیفیت و بدون آفت پیاز را برای کشت  به استان وارد کرده‌اند.

صفوی با بیان اینکه از متقاضیان کشت زعفران در استان حمایت می‌شود، گفت: متقاضیان کشت زعفران می توانند پیاز آن را با قیمت نیم بها دریافت کنند.

صفوی سپس زعفران تولیدی در استان کرمانشاه را در فهرست انواع مرغوب زعفران دانست و افزود: بر اساس ارزیابی های صورت گرفته با تست‌های آزمایشگاهی زعفران تولیدی در استان جزو انواع  با کیفیت زعفران به شمار می‌رود که قابل رقابت با زعفران خراسان است.

وی گفت: برداشت زعفران در استان کرمانشاه از دهه اول آبان شروع و به مدت یک ماه ادامه پیدا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.