• چهارشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400012514213
  • منبع : نمایندگی خوزستان

گونی شکر ۶۰۰ هزار تومانی، زولبیا و بامیه را به کجا رساند؟

گونی شکر ۶۰۰ هزار تومانی، زولبیا و بامیه را به کجا رساند؟

ایسنا/خوزستان رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان اهواز گفت: به نظر می‌رسد با توجه به شیوع کرونا و وضعیت معیشتی مردم، استقبال آنچنانی از خرید شیرینی نشود و نسبت به ماه رمضان گذشته، مسلما میزان فروش کمتر خواهد بود.

سیامک جعفری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص قیمت شیرینی زولبیا و بامیه در ماه رمضان اظهار کرد: سال گذشته قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ممتاز، ٢۵ هزار تومان بود؛ البته در سال گذشته، قیمت گونی شکر دولتی ١٧٠ هزار تومان بود که امسال به ۶٠٠ هزار تومان رسیده است.

وی افزود: در ماه‌های گذشته، روغن مایع به یکباره در بازار، گران و کمیاب شد و متاسفانه تاکنون سهمیه روغن به دست شیرینی‌فروشان نرسیده است و مواد اولیه شیرینی‌پزی، به صورت آزاد از بازار تهیه می‌شوند.

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌فروشان اهواز تصریح کرد: این موارد و افزایش ٣٩ درصدی دستمزد کارگر باعث افزایش قیمت شیرینی شده‌اند.

جعفری با اشاره به قیمت شیرینی زولبیا و بامیه در بازار افزود: امسال هر کیلوگرم شیرینی زولبیا و بامیه ممتاز ۴٢ هزار تومان، درجه یک ٣۶ هزار تومان و درجه دو ٣٠ هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

وی گفت: آنالیز قیمت شیرینی‌ها به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان و اتاق اصناف اهواز ارائه شده است و این قیمت‌ها به تصویب رسیده‌اند.

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌فروشان اهواز با اشاره به پیش‌بینی میزان استقبال مردم برای خرید شیرینی در ماه رمضان، تصریح کرد: به نظر می‌رسد با توجه به شیوع کرونا و وضعیت معیشتی مردم، استقبال آنچنانی از خرید شیرینی نشود و نسبت به ماه رمضان گذشته، مسلما میزان فروش کمتر خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.