• چهارشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۸:۵۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400022921328
  • خبرنگار : 50175

با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی صورت گرفت؛

افتتاح بند خاکی گندل گیلان بروجرد

افتتاح بند خاکی گندل گیلان بروجرد

ایسنا/لرستان بند خاکی گندل گیلان بروجرد با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

بند خاکی گندل گیلان بروجرد امروز ۲۹ اردیبهشت‌ماه با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان، معاون استاندار لرستان و جمعی از مسئولین افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

امیر ثقلینی رئیس اداره منابع طبیع و آبخیزداری بروجرد در حاشیه این مراسم به ایسنا، اظهار کرد: بند خاکی گندل گیلان در سال ۹۸ کلنگ آن به زمین زده شده و امروز به بهره‌برداری رسید.

وی تصریح کرد: مساحت حوزه آبخیز این پروژه ۴۳۳۴ هکتار بوده که در محدوده پایین دست دره گندل گیلان واقع شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد خاطرنشان کرد: هدف از اجرای بند خاکی گندل گیلان کنترل سیلاب، کنترل رسوب سالیانه، کنترل فرسایش خاک، افزایش تولید علوفه، تحقق اهداف توسعه پایدار سرزمین و بهبود شرایط اقتصادی- اجتماعی معیشت آبخیزنشینان است.

ثقلینی اضافه کرد: برای احداث بند خاکی گندل گیلان ۷۵ میلیارد ریال هزینه شده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha