• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1403122719080
  • منبع : نمایندگی سمنان

آمادگی فرمانداری سمنان برای حمایت از طرح‌های مرتبط با بخش کشاورزی

آمادگی فرمانداری سمنان برای حمایت از طرح‌های مرتبط با بخش کشاورزی

ایسنا/سمنان فرماندار شهرستان سمنان از آمادگی فرمانداری سمنان برای حمایت از طرح‌های مرتبط با بخش کشاورزی در این شهرستان خبر داد.

مهدی صمیمیان ۲۷ اسفند در آخرین جلسه شورای کشاورزی شهرستان سمنان در محل سالن جلسات فرمانداری، با تأکید بر اهمیت بهبود روش‌های کشاورزی و تأمین منابع آبی در شهرستان، اظهار کرد: ارائه آموزش‌های به‌روز و علمی با هدف توسعه و بهره‌گیری از سیستم‌های نوین کشت بین بهره‌برداران بخش کشاورزی شهرستان سمنان ضروری است.

وی با اشاره به لزوم حمایت‌های دولتی از این بخش گفت: حل موارد و مسائل مرتبط با بهبود روش‌های کشاورزی و آموزش و ترویج سیستم‌های نوین کشتاورزی امری ضروری است.

صمیمیان با اشاره به ظرفیت‌های بالای شهرستان سمنان در حوزه کشاورزی، افزود: ما به‌ صورت کامل و با آمادگی حداکثری برای استقبال از سرمایه‌گذاران در حوزه کشاورزی مهیا هستیم.

وی با اشاره به ضرورت توجه بیش از پیش به کشاورزی و دامداری ادامه داد: کشاورزی یکی از مولفه‌های اصلی اقتصادی شهرستان است و برای ارتقای شاخص‌های اقتصادی و بهبود وضعیت موجود، توجه به این حوزه امری حائز اهمیت است.

فرماندار سمنان از برنامه‌ریزی برای افزایش خدمات به بهره‌برداران این بخش خبر داد و خاطرنشان کرد: اتخاذ راهکارها و تمهیدات مناسب در راستای بهبود وضعیت و تسهیل در امور مرتبط با کشاورزی شهرستان در دستور کار است.

وی همچنین از دستگاه‌های اجرایی شهرستان خواست تا با آمادگی کامل و تعامل چندجانبه، پای کار باشند و با اجرای مطلوب مصوبات شورای کشاورزی شهرستان، به کاهش مشکلات کشاورزان این شهرستان کمک کنند.

فرماندار شهرستان سمنان همچنین به اهمیت همکاری و هم‌افزایی در بین دستگاه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: تنها با همکاری و هم‌فکری است که می‌توانیم به نتایج مطلوبی در حوزه کشاورزی دست یابیم.

صمیمیان با بیان اینکه شهرستان سمنان از دیرباز فعالیت‌های قابل توجهی در حوزه کشاورزی داشته گفت: همه دستگاه‌های متولی و خصوصا جهادکشاورزی، دامپزشکی، منابع طبیعی، امور عشایری و... باید بکوشند تا از ظرفیت‌های موجود در بخش کشاورزی و دامداری به بهترین نحو استفاده کنیم.

وی با اشاره به کمبود منابع آبی در استان و شهرستان بر لزوم توسعه سیستم‌های نوین آبیاری در شهرستان تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha