محمدحسن باقری شکیب در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به آخرین خروجی مدلهای پیشیابی هواشناسی طی پنج روز آینده آسمان استان عمدتاً صاف تا قسمتی ابری بوده در ساعات بعد از ظهر وزش موقت باد و افزایش ابر را شاهد خواهیم بود.
وی تصریح کرد: طی ساعات بعد از ظهر شنبه احتمال بارش پراکنده در برخی از نقاط استان و طی ساعاتی از روز دوشنبه ضمن وزش باد نسبتاً شدید احتمال رگبار باران در برخی از نقاط استان به ویژه مناطق شمالی استان وجود خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه از نظر تغییرات دمایی از امروز روند افزایش دما را در استان داریم ، خاطر نشان کرد:روز گذشته بیشینه دما از اسدآباد با ۲۳ درجه سانتیگراد و صبح امروز دمای کمینه از همدان و بهار با ۴چهار درجه سانتیگراد گزارش شده است.
باقری شکیب افزود: دمای هوا در همدان طی ۲۴ ساعت گذشته بین ۲۰ و چهار درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.
انتهای پیام
نظرات