• پنجشنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404071006785
  • خبرنگار : 50616

سفر سرمربی یونانی تیم بسکتبال ایران به آمل

سفر سرمربی یونانی تیم بسکتبال ایران به آمل

ایسنا/مازندران سرمربی یونانی تیم ملی بسکتبال ایران برای تماشای بازی تیم‌های کاله و استقلال تهران به آمل سفر کرد.

«سوتیریس مانولوپولوس» به دعوت باشگاه کاله مازندران و برای تماشای بازی این تیم و استقلال تهران به آمل آمد.

فصل جدید مسابقات لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های کشور بین تیم‌های کاله مازندران و استقلال تهران و در حضور سرمربی یونانی تیم ملی بسکتبال ایران در سالن ورزشی پیامبراعظم آمل شروع شد.

با توجه به حضـور ملی پوشان پرتعداد در ترکیب دو تیم، مانولوپولوس عملکرد بازیکنان دو تیم را به دقت زیر نظر گرفته است.

سوتیریس مانولوپولوس، سرمربی تیم ملی بسکتبال پس طی کردن یک دوره بیماری به ایران بازگشت تا شرایط بازیکنان در لیگ برتر را مورد ارزیابی قرار دهد.

سفر غیرمنتظره سرمربی یونانی تیم بسکتبال ایران به آمل!

 سرمربی یونانی تیم ملی بسکتبال بعد از پایان کار این تیم در کاپ آسیا که با عنوان سومی دست یافته بود، از جده عازم کشورش شد تا به برخی امورات شخصی خود رسیدگی کند.

این مربی روز سه‌شنبه هشتم مهر و در آستانه آغاز فصل جدید لیگ برتر بسکتبال به ایران بازگشت تا با توجه به در پیش بودن پنجره‌های انتخابی جام جهانی، شرایط بازیکنان در این مسابقات را مورد ارزیابی قرار دهد.

بازی تیم‌های کاله مازندران و استقلال تهران در هفته نخست این رقابت‌ها با حضور حدود دو هزار هوادار آملی در سالن ورزشی پیامبراعظم این شهر در حال برگزاری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha