• سه‌شنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404071509644
  • خبرنگار : 50037

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خبرداد

افزایش ۳ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های همدان

افزایش ۳ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های همدان

ایسنا/همدان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از افزایش سه درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های این استان خبر داد.

میثم پورطلوعی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای سال تا نهم مهر، ۲۲میلیون و ۷۸ هزار و ۹۰ قطعه جوجه‌ریزی در ۴۰۴ واحد مرغ گوشتی سطح استان همدان با میزان تولید ۴۳ هزار و ۷۱۴ تُن گوشت انجام گرفته است.

وی افزود: در مدت مشابه سال گذشته میزان جوجه‌ریزی استان همدان ۲۱ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۵۲۸ قطعه در ۳۹۹ واحد پرورش مرغ گوشتی با میزان تولید گوشت ۴۲ هزار و ۵۴ تُن بوده که میزان جوجه‌ریزی امسال استان نسبت به مشابه سال گذشته افزایش سه درصدی داشته است.

پورطلوعی در ادامه با اشاره به ۴۵۳ واحد مرغداری در سطح استان همدان، تصریح کرد: از این تعداد واحدهای مرغداری موجود، ۴۰۹ واحد با ظرفیت هشت میلیون و ۲۲۱ هزار و ۱۹۰ قطعه به واحدهای مرغ گوشتی فعال، ۱۴ واحد با ظرفیت ۴۶۷ هزار و ۲۳۰ قطعه به واحدهای مرغ مادر گوشتی، یک واحد با ظرفیت ۴۸ هزار و ۵۹۰ قطعه به واحد مرغ اجداد گوشتی اختصاص دارد.

وی با اشاره به فعالیت ۲۸ واحد مرغ تخم‌گذار در استان همدان، بیان کرد: ۲۸ واحد از مرغداری‌های سطح استان با ظرفیت یک میلیون ۲۰۰ هزار قطعه نیز به واحدهای مرغ تخمگذار اختصاص دارد که این واحدهای فعال سالیانه دارای ۲۰ هزار تُن تولید تخم‌مرغ با میانگین تولید روزانه ۵۵ تُن تخم‌مرغ هستند.

پورطلوعی اضافه کرد: همچنین یک واحد پولت تخمگذار نیز با ظرفیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه در استان فعال است.

وی از فعالیت ۱۳ واحد پرورش بوقلمون در سطح استان همدان خبرداد و خاطرنشان کرد: این تعداد واحد پرورش بوقلمون سطح استان با ظرفیت ۶۸ هزار و ۵۰۰ قطعه، سالیانه ۶۰۰ تُن تولید گوشت بوقلمون تولید می‌کنند.

پورطلوعی با اشاره به هفت واحد پرورش شترمرغ مولد با ظرفیت ۲۴۵ قطعه در استان همدان، یادآور شد: ۱۲ واحد شترمرغ پرواری نیز با ظرفیت ۱۷۷۳ قطعه، ۶۵ تُن گوشت شترمرغ در استان همدان تولید می‌کنند.

معاون بهبود تولیدات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان همچنین گفت: دو واحد موجود پرورش بلدرچین استان نیز با ظرفیت ۸۰ هزار و ۲۰۰ قطعه سالیانه ۱۵۰ تُن تخم و ۴۳۷ تُن تولید گوشت بلدرچین تولید می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha