• جمعه / ۲ آبان ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404080200740
  • خبرنگار : 51033

سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند:

نیم‌فصل دوم کارمان سخت‌تر است/ برای خوشحالی هواداران تلاشی دوچندان خواهیم داشت

نیم‌فصل دوم کارمان سخت‌تر است/ برای خوشحالی هواداران تلاشی دوچندان خواهیم داشت

ایسنا/اصفهان سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند گفت: از عملکرد شاگردانم رضایت کامل دارم و در نیم‌فصل دوم نیز بازیکنان با تمام توان برای شادی هواداران تلاش می‌کنند.

محمد کشاورز، شامگاه جمعه دوم آبان پس از برتری چهار بر یک تیم فوتسال گیتی‌پسند مقابل پالایش‌نفت شازند در هفته پایانی نیم‌فصل اول که با صدرنشینی گیتیزن‌ها همراه شد، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امروز بازی را بسیار خوب و طوفانی آغاز کردیم. از همان ابتدای مسابقه، نبض بازی را در اختیار گرفتیم و خداراشکر توانستیم با نتیجه‌ای مطلوب به رختکن برویم.

وی افزود: در نیمه دوم، بیشتر به‌دنبال کنترل جریان بازی بودیم و تلاش کردیم که ضمن حفظ برتری، مدیریت مسابقه را در دست بگیریم. هدف ما این بود که هیچ بازیکنی به دلیل دریافت کارت زرد یا قرمز از دست ندهیم. به‌طور کلی از روند بازی از ابتدا تا انتها بسیار رضایت دارم؛ بازیکنان تیم واقعاً زحمت کشیدند و با تمام توان در میدان ظاهر شدند.

سرمربی گیتی‌پسند در ادامه بیان کرد: تیم خوب نفت شازند نیز نمایش قابل‌احترامی داشت و عملکردشان را تحسین می‌کنم، اما با حفظ احترام کامل به تیم حریف، معتقدم موقعیت‌های بیشتری خلق کردیم و در نهایت مستحق پیروزی بودیم که به آن هم دست یافتیم.

کشاورز درباره عملکرد تیمش در ادامه فصل گفت: به همه هواداران گیتی‌پسند قول می‌دهم که بازیکنان در نیم‌فصل دوم نیز نهایت تلاش خود را برای خوشحال کردن آن‌ها انجام دهند. این بازیکنان واقعاً سختی‌های زیادی را تحمل می‌کنند و هر هفته با تمام توان تمرین می‌کنند تا در پایان هفته لبخند را بر لب هوادارانشان بنشانند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اعتقاد داریم که در نیم‌فصل دوم کارمان سخت‌تر از نیم‌فصل اول خواهد بود، اما به‌ همین نسبت تلاش خود را دوچندان خواهیم کرد تا بتوانیم روند خوب‌مان را ادامه داده و نتایج مطلوبی برای باشگاه و هواداران رقم بزنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha