• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404111910948
  • خبرنگار : 51082

ملی‌پوش تیم هندبال سپاهان:

لیگ فشرده بازیکن را فرسوده می‌کند/ در حذف از جام ملت‌های آسیا بازیکنی مقصر نبود

لیگ فشرده بازیکن را فرسوده می‌کند/ در حذف از جام ملت‌های آسیا بازیکنی مقصر نبود

ایسنا/اصفهان ملی‌پوش تیم هندبال سپاهان با اشاره به برگزاری متمرکز مسابقات لیگ برتر گفت: فشردگی مسابقات و فشار بدنی بالا، کار را برای بازیکنان سخت کرده و اگر مدیریت نشود، می‌تواند منجر به مصدومیت، فرسایش و افت کیفیت مسابقات شود.

علی حیدریان در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با عملکرد تیم ملی هندبال ایران در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا اظهار کرد: قبل از بازی‌های آسیایی، دو تورنمنت بسیار خوب را پشت‌سر گذاشتیم. ابتدا در بحرین دو بازی خوب مقابل تیم ملی این کشور انجام دادیم و شرایط تیمی‌ هم رو به پیشرفت بود. پس از آن راهی اسپانیا شدیم و دو دیدار مقابل تیم‌های پرتغال و تونس برگزار کردیم که می‌توانم بگویم در آن تورنمنت شرایط تیم ملی بسیار مطلوب بود و تقریباً تمام اهدافی که کادر فنی دنبال می‌کرد، اجرایی شد.

وی افزود: به‌مرور زمان باتوجه به شرایطی که در کشورمان به‌وجود آمد، متأسفانه نمی‌توانستیم ارتباط درستی با خانواده‌هایمان به‌دلیل قطعی اینترنت داشته باشیم. حدود ۲۰ روز دور از کشور بودیم و اتفاقاتی که پیش از دیدار اول مقابل عربستان رخ داد، تأثیر زیادی روی نتایج گذاشت. می‌توانم بگویم تا نیمه اول بازی با عربستان، همچنان در شوک آن اتفاق بودیم، به‌ویژه اینکه اجازه بازی‌کردن به سیدعلیرضا موسوی، کاپیتان و یکی از بازیکنان بسیار تأثیرگذار تیم داده نشد و این موضوع واقعاً روی عملکرد ما اثر گذاشت.

ملی‌پوش هندبال سپاهان با اشاره اینکه در نیمه دوم بازی با عربستان، تیم ملی توانست شرایط را تا حد زیادی تغییر داده و حتی در مقاطعی به تساوی هم نزدیک شد، بیان کرد: در نهایت نتوانستیم بازی را ببریم و نتیجه دلخواه‌مان را کسب کنیم. در دیدار مقابل ژاپن هم می‌توانم بگویم تا حدود دقیقه ۵۵، سه یا چهار گل جلو بودیم، اما نمی‌توانم اسمش را بدشانسی بگذارم یا تقصیر را گردن بازیکنان بیندازم، به‌هر حال نتوانستیم آن نتیجه‌ای را که می‌خواستیم حفظ کنیم و متأسفانه برای چندمین سال پیاپی از رسیدن به جام‌جهانی بازماندیم و این فرصت را از دست دادیم.

حیدریان درباره عملکرد سرمربی تیم ملی هندبال و مقایسه آن با حضور مربیان خارجی در رشته‌هایی مانند والیبال و بسکتبال یادآور شد: به‌نظر من قبل از هر چیز باید شرایط پایه‌ای را درست کنیم. مربی خارجی هم که می‌آید، کار خودش را انجام می‌دهد، اما ما ابتدا باید از تیم‌های پایه و سپس از تیم‌های باشگاهی‌ به نتیجه برسیم. الان به‌جز چهار تیم بالای جدول، وضعیت بقیه تیم‌ها مشخص نیست؛ اینکه چه زمانی پول می‌دهند یا اصلاً می‌دهند یا نه. بعضی تیم‌ها دو روز مانده به مسابقات تازه تمرینات‌شان را شروع می‌کنند. این مسائل قطعاً روی شرایط تیم ملی تأثیرگذار است. مربی تیم ملی هم تلاش خودش را کرد، اما به‌هر حال با بدشانسی یا هر عامل دیگری نتوانست نتیجه مطلوب را بگیرد.

وی با اشاره به برگزاری متمرکز مسابقات لیگ برتر هندبال اظهار کرد:  با تصمیمی که فدراسیون گرفت، تمام بازی‌ها به‌صورت متمرکز برگزار می‌شود که این موضوع از یک نظر می‌تواند خوب باشد و از یک نظر هم بد. بازی‌های متمرکز فشرده هستند و فشار زیادی به بازیکنان وارد می‌شود. به‌نظر من تیمی که بتواند تمرکز خودش را حفظ کرده و همچنین وارد حاشیه‌ها نشود، شانس موفقیت بیشتری دارد.

ملی‌پوش سپاهان ادامه داد: برای ما بازیکنان شرایط سخت شده است. تیم خود ما سه یا چهار بار بدنسازی انجام داده که این موضوع فشار زیادی به بدن بازیکن وارد می‌کند. امیدوارم این فشارها مدیریت شود، تأثیر منفی نگذارد و باعث مصدومیت بازیکنان نشود.

حیدریان در پایان درباره بازی اخیر تیمش در برابر مس کرمان بیان کرد: بازی سختی بود. شروع بدی داشتیم و عقب افتادیم. کم‌کم خودمان را به بازی برگرداندیم، اما به‌نظر من روی اشتباهات خودمان نتوانستیم پیروز شویم. تا ثانیه‌های پایانی هم جلو بودیم، اما به‌هر حال نشد که نتیجه را حفظ کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha