• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404112011834
  • خبرنگار : 50211

مدیرکل تعاون استان خبر داد

خرید حدود ۸۶ هزار خانوار استان مرکزی در مرحله دوم کالابرگ یک میلیون تومانی

خرید حدود ۸۶ هزار خانوار استان مرکزی در مرحله دوم کالابرگ یک میلیون تومانی

ایسنا/مرکزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: ۸۵ هزار و ۹۰۵ خانوار این استان در مرحله دوم طرح استفاده از کالابرگ، خرید انجام دادند.

مختار احمدی در گفت و گو با ایسنا با اعلام این خبر افزود: مبلغ تخصیص یافته مرحله اول کالابرگ یک میلیون تومانی به استان مرکزی بیش از ۲۲۳۸ میلیارد و ۹۷۳ میلیون ریال است.

وی بیان کرد: در راستای اجرای طرح مرحله دوم کالابرگ یک میلیون تومانی در استان مرکزی، تاکنون ۱۱۲ هزار و ۴۵۷ تراکنش به ثبت رسیده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: افرادی که کالابرگ خود را خرید نکرده و یا از مبلغ آن باقی مانده باشد می توانند در مرحله سوم خریداری کنند.

احمدی گفت: از امروز دهک های ۴ تا ۷ شارژ مرحله دوم شدند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با بیان اینکه در مرحله اول کالابرگ یک میلیون تومانی، ۵۳۱ هزار و ۱۳۲ خانوار این استان خرید انجام دادند، گفت: مبلغ تخصیص یافته مرحله اول کالابرگ یک میلیون تومانی به استان مرکزی ۱۶ هزار و ۴۸۶ میلیارد و ۵۶۱ میلیون و ۵۸۳ هزار و ۳۱۲ ریال بود.

به گفته وی، زمانبندی اعلام شده مرحله دوم خرید با اعتبار کالابرگ برای متقاضیان روش اول به شرح ذیل است:

دهک‌های یک تا سه: از ۱۵ بهمن

دهک‌های چهار تا هفت: از ۲۰ بهمن

سایر دهک‌ها: از ۲۵ بهمن

زمان‌بندی و نحوه خرید برای متقاضیان روش دوم، یعنی خرید ۹ قلم کالا با قیمت مشخص به ازای هر عضو خانوار به‌زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha