• جمعه / ۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۲:۱۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404120804497
  • خبرنگار : 50589

دیدار تراکتور-پرسپولیس رسماً به تعویق افتاد

دیدار تراکتور-پرسپولیس رسماً به تعویق افتاد

ایسنا/آذربایجان شرقی بر اساس اعلام سرمربی تیم فوتبال تراکتور دیدار این تیم برابر پرسپولیس در چارچوب هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر به تعویق افتاد.

تراکتور امشب پنجشنبه ۷ اسفند در جریان هفته بیست‌سوم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه یادگارامام (ره) با یک گل از سد گل‌گهر عبور کرد تا موقتاً با ۳۹ امتیاز به صدر جدول تکیه بزند.

تبریزی‌ها روز دوشنبه ۱۱ اسفند در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا مهمان الشباب الاهلی امارات هستند و سپس طبق برنامه قبلی می‌بایستد ۱۵ اسفند با پرسپولیس دیدار می‌کردند که این مسابقه به علت فشردگی بازی‌های سرخپوشان به تعویق افتاد.

درحالی که در طی روزهای اخیر گمانه‌زنی‌های زیادی درباره به تعویق افتادن این دیدار مطرح شده بود؛ محمد ربیعی، سرمربی تراکتور بعد از دیدار تیمش برابر گل‌گهر در جمع خبرنگاران این موضوع را تائید کرد.

به گزارش ایسنا، بنابراین، تراکتوری‌ها بعد از برگزاری دیدار رفت برابر الشباب الاهلی امارات، ۱۸ اسفند دیدار برگشت را در دوحه برگزار می‌کنند. تبریزی‌ها ۲۳ اسفند در قالب رقابت‌های لیگ برتر میزبان فولاد خواهند بود و ۲۷ اسفند از خیبر پذیرایی می‌کنند.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha