• جمعه / ۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404120804676
  • خبرنگار : 50219

روستای گهور مهریز صاحب دهیاری شد

روستای گهور مهریز صاحب دهیاری شد

ایسنا/یزد فرماندار مهریز با اشاره به صدور شش مجوز تأسیس دهیاری با موافقت رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، گفت: یکی از این مجوزها مربوط به استان یزد است و از این پس روستای گهور از توابه بخش مرکزی این شهرستان نیز صاحب دهیاری خواهد شد.

حسین عسکرزاده در این باره به ایسنا گفت: پس از مدت‌ها پیگیری، تلاش و همراهی دلسوزانه بخشدار مرکزی مهریز و شورای اسلامی روستا، مسئولین، مجوز دهیاری روستای گهور با موفقیت اخذ شد.

وی این اتفاق مبارک را گامی مهم در مسیر آبادانی، توسعه و پیشرفت روزافزون روستای گهور خواند و افزود: این مجوز پس از بررسی‌های کارشناسی و احراز شرایط لازم صادر و پس از امضای رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، ابلاغ شده است.

عسکرزاده در پایان ابراز امیدواری کرد با همدلی، مشارکت و همکاری ارزشمند مردم این روستا، زمینه رشد، عمران و بهبود امکانات روستا بیش از پیش فراهم شود و آینده‌ای روشن‌تر برای روستای گهور رقم بخورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha