مراسم بزرگداشت وزیر شهید، سرلشکر عزیز نصیرزاده عصر یکشنبه ۲۷ اردیبهشت در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.
در این مراسم، تنها فرزند شهید، دکتر الناز نصیرزاده، با چشمانی گریان و دلی شکسته گفت: من دختر یک سرباز ولایتمدار و مدافع حقوق مردم هستم. اعتماد من به پدرم کاملاً صادقانه بود؛ او برای من سنگ صبور و برادری مهربان بود و حتی نسبت به ایشان حس مادری داشتم.
وی با اشاره به قول پدرش برای سفر نوروزی اظهار کرد: قرار گذاشته بودیم با هم برویم حرم امام رضا(ع)، پدر قول داده بود در تعطیلات نوروز با هم به مشهد برویم. بعد شهادتش در ایام نوروز با دلی شکسته گفتم باباجان شما قول دادی برویم مشهد، اما پدر نهم اسفند شهید شد و قرارمان ناتمام ماند.
دختر شهید نصیرزاده با اشاره به اتفاقی که دل شکستهاش را التیام بخشید، گفت: نمیدانستیم و در جریان نبودیم که خادمان حرم امام رضا(ع) بدون هیچ هماهنگی قبلی وارد منزل ما شدند، پرچم متبرک حرم را آوردند و عطر حرم در کل خانه پیچید. قرارمان حرم بود، اما خود خادمان حرم به خانه ما آمدند. خدا میداند در آن لحظه من حضور پدر را با پرچم حرم حس کردم. شهدا زندهاند، شهدا ناظرند و حواسشان به ما هست.
الناز نصیرزاده در ادامه به توصیه پدرش اشاره کرد و گفت: پدرم به من تأکید کرد هر جا استخدام شوی، هیچکس نفهمد که فرزند من هستی. حدود پنجاه روز بعد از شهادت پدر، یکی از همکاران که عقاید متفاوتی داشت، تماس گرفت و پرسید امیر نصیرزاده پدر شما بود؟ این اتفاق برای من خیلی جالب و معنادار بود.
وی افزود: پدرم با اینکه سالها فرمانده، جانشین ستاد کل نیروهای مسلح و وزیر دفاع بود، هیچگاه از موقعیتش برای ما امتیاز نخواست. در تمام سالهایی که مسئولیت داشت، حتی یک سفر خوب نرفتیم. همیشه میگفت، شهادت غیر از مرگ است؛ شهادت مرگ نامتعارف را تغییر میدهد و سرافرازانهترین شکل رفتن است.
انتهای پیام
