۱۴۰۵-۰۳-۱۲ | ۱۰:۱۹
منبع: نمایندگی خراسان رضوی
شاهد تقاضاهای گسترده برای استقرار در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی هستیم

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان:

شاهد تقاضاهای گسترده برای استقرار در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی هستیم

خراسان رضوی (ایسنا) - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: ما هم‌اکنون شاهد تقاضاهای گسترده برای استقرار در شهرک‌های صنعتی استان هستیم. این روند تنها به مشهد محدود نمی‌شود و شهرستان‌های تابعه نظیر سبزوار، نیشابور، کاشمر و تربت‌حیدریه نیز با تقاضاهای قابل‌توجهی برای استقلال و توسعه مواجه هستند.

جعفر فرشچی طوسی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه ریشه‌یابی‌های ما نشان می‌دهد که دلایل اصلی این تعطیلی، فراتر از بحث‌های اقتصادی، بیشتر به مسائل مدیریتی، اختلافات شرکا، مشکلات خانوادگی و همچنین مسائل حوزه مالیاتی و بیمه‌ای بازمی‌گردد، ضمن تشریح وضعیت اجرای طرح‌های تولیدی و زیرساخت‌های صنعتی در استان، از راهبرد جامع این شرکت برای پایداری تولید و جذب حداکثری سرمایه‌گذاری در شهرستان‌های خراسان رضوی خبر داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی، پیرامون آخرین وضعیت اجرای طرح‌های تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان اظهار کرد: تنها در شهرک صنعتی کاشمر، هم‌اکنون ۱۲۵ قرارداد فعال در جریان داریم که از این تعداد، ۵۵ واحد به مرحله تولید واقعی رسیده و در حال فعالیت هستند.

وی بیان کرد: سایر واحدها نیز در مراحل مختلف ساخت‌وساز، نصب ماشین‌آلات و تکمیل ابنیه قرار دارند. برخی از این واحدها در حال تکمیل هستند ضمن اینکه تصفیه‌خانه شهرک صنعتی کاشمر هم‌اکنون به ‌صورت آزمایشی در مدار قرار گرفته‌ که نویدبخش افتتاح رسمی آن‌ در آینده‌ای نزدیک است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با تأکید بر عملکرد درخشان صنعت استان در دوران سخت جنگ رمضان، افزود: خوشبختانه استان با توجه به موقعیت استراتژیک خود، در این دوره عملکرد بسیار مطلوبی داشت.

وی خاطرنشان کرد: اولویت ما در این ایام، حفظ چرخه معیشت مردم بود؛ بر همین اساس، اکثر واحدهایی که با کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم سروکار داشتند، نه ‌تنها متوقف نشدند، بلکه با حداکثر ظرفیت و حتی به ‌صورت سه شیفت کار کردند تا در بحث تأمین نیازهای معیشتی جامعه، کوچک‌ترین خللی ایجاد نشود.

فرشچی طوسی در ادامه به وضعیت استقبال از سرمایه‌گذاری در استان اشاره کرد و گفت: علی‌رغم تمام فشارهای اقتصادی، این موضوع نه‌ تنها مانع کار نشد، بلکه باعث افزایش رغبت سرمایه‌گذاران برای حضور در خراسان رضوی گشت.

وی اظهار کرد: ما هم‌اکنون شاهد تقاضاهای گسترده برای استقرار در شهرک‌های صنعتی استان هستیم. این روند تنها به مشهد محدود نمی‌شود و شهرستان‌های تابعه نظیر سبزوار، نیشابور، کاشمر و تربت‌حیدریه نیز با تقاضاهای قابل‌توجهی برای استقلال و توسعه مواجه هستند. اگرچه آمار ریالی دقیقی از این تقاضاها به‌ صورت رسمی اعلام نشده، اما حجم درخواست‌ها در سطح کل استان بسیار چشمگیر و نویدبخش است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی، در پاسخ به سؤالی در مورد تاثیرات جنگ بر بدنه تولید، گفت: هرچند این وضعیت بی‌اثر نبود، اما با کمک و همراهی مسئولین استانی و شهرستانی، موفق شدیم مشکلات واحدهایی که دچار چالش‌های جدی بودند را احصا کرده و با پیگیری‌های مستمر، موانع آن‌ها را برطرف کنیم تا اشتغال و تولید آن‌ها حفظ شود.

وی اظهار کرد: همچنین برای مواردی که با بن‌بست‌های خاص مواجه بودند نیز طبق نظر استاندار، موضوع به کمیته‌ها و قرارگاه‌های بحران ارجاع داده شده تا به ‌صورت موردی تعیین تکلیف شوند.

فرشچی طوسی درباره آمار واحدهای راکد افزود: از مجموع ۲۸۵۰ واحد فعال در شهرک‌های صنعتی استان، حدود ۱۸۰ واحد تعطیل هستند. ریشه‌یابی‌های ما نشان می‌دهد که دلایل اصلی این تعطیلی، فراتر از بحث‌های اقتصادی، بیشتر به مسائل مدیریتی، اختلافات شرکا، مشکلات خانوادگی و همچنین مسائل حوزه مالیاتی و بیمه‌ای بازمی‌گردد.

وی بیان کرد: استراتژی ما در این بخش، برگزاری نشست‌های تخصصی با صاحبان این صنایع است تا با شناسایی دقیق مشکلات، آن‌ها را از دایره واحدهای تعطیل خارج کرده و دوباره به جرگه تولیدکنندگان فعال بازگردانیم. در این مسیر، حمایت ما تنها در حد احصای مشکلات نیست، بلکه تا رفع کامل مانع از طریق دستگاه‌های مرتبط مانند سازمان تأمین اجتماعی، همراه صنعتگران هستیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان درباره زیرساخت‌های حیاتی گفت: در حوزه آب و برق، وضعیت فعلی تا حدودی بسنده است و مشکل حادی نداریم، اما نباید به این میزان اکتفا کرد. با توجه به روند توسعه درون‌زای واحدهای صنعتی موجود و افزایش مستمر واحدهای جدید، ضروری است دستگاه‌های خدمات‌رسان با نگاهی توسعه‌گرا، ما را در مسیر تأمین بیشتر زیرساخت‌ها یاری کنند.

فرشچی طوسی در پایان تأکید کرد: سیاست کلان ما در شهرک‌ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی، تأمین بستر امن و زیرساخت‌های پایدار برای صنعتگران و کارآفرینان است تا مسیر توسعه تولید در استان و کشور هموارتر شود.

انتهای پیام

#

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای