مهدی قهرمانی سهشنبه ۱۲ خرداد در بازدید از وضعیت سرریز شدن آب این سد ،اظهار کرد: سرریز شدن آب سد سرابی در روز گذشته، پس از چندین سال خشکسالی و کم آبی ، اتفاق نویدبخشی خوشحال کنندهای برای مردم شهرستان و اهالی این منطقه بود.
وی با بیان اینکه شرایط مطلوب ایجادشده، ضرورت توجه بیشتر به مدیریت مصرف آب را دوچندان میکند، تصریح کرد: لازم است همه مردم مانتد گذشته با صرفهجویی و مصرف صحیح، در حفظ این سرمایه ارزشمند همراه و همدل باشند.
قهرمانی همچنین با قدردانی از همراهی و صبوری مردم شهرستان در سالهای کمآبی خاطرنشان کرد: امروز خوشحالی مردم از سرریز شدن سد سرابی، جلوهای از امید و نشاط اجتماعی در شهرستان است که امیدواریم با تداوم این شرایط و همراهی مردم، شاهد روزهای بهتر و پرآبتری برای تویسرکان باشیم.
به گزارش ایسنا؛سد سرابی شهرستان تویسرکان یک سد سنگریزهای با هسته رسی بوده که با هدف تامین آب آشامیدنی شهرهای تویسرکان وسرکان و همچنین کنترل سیلابها، سال ۸۲ عملیات اجرایی آن آغاز و با هزینه افزون بر ۳۴۰ میلیارد تومان در اواخر سال ۹۳ به بهره برداری رسیده است.
مساحت دریاچه سد بیش از چهل هکتار است که با ارتفاع ۷۷ متری، قابلیت تنظیم سالیانه ۱۱ ونیم میلیون متر مکعب آب را دارد.
انتهای پیام

