۱۴۰۵-۰۳-۲۶ | ۱۴:۲۴
امام جمعه کرمان: ایران اراده خود را بر قدرت جهانی تحمیل کرد

امام جمعه کرمان: ایران اراده خود را بر قدرت جهانی تحمیل کرد

کرمان (ایسنا) - نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: حرکت ایران در دفاع از خود، دنیا را مبهوت کرد و با اقتدار توانست دو قدرت هسته‌ای را سر جای خود بنشاند و خواسته و اراده خود را بر قدرت جهانی تحمیل کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی سه‌شنبه ۲۶ خرداد در شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: از صدر اسلام تا امروز و در زندگی همه انبیاء الهی سه محور را پررنگ می‌بینیم که محورهای اصلی حرکت انسان کامل و در راستای دستورات و فرامین الهی هستند.

وی ادامه داد: تکلیف‌محوری اولین موضوع است که همه تلاش انبیا بر آن بود تا آنچه خداوند از آنها خواسته عملیاتی کنند و رضایت خدا را در حرکات و سکنات خود داشته باشند.

امام جمعه کرمان افزود: محور دوم در راه ادای تکلیف، ازخودگذشتگی و فداکاری است. اگر امام‌حسین (علیه السلام) با همه هستی خود در کربلا وارد می‌شوند برای اینکه ایثار را در ادای تکلیف به بهترین شکل به نمایش بگذارند.

وی سومین محور در زندگی انبیاء الهی را بصیرت، زیرکی، تیزهوشی، زمان شناسی و موضع‌گیری متناسب با آن اعلام کرد و گفت: دشمن‌شناسی و دوست‌شناسی و زمان‌شناسی در بصیرت و در زندگی حضرات بسیار پررنگ و محور اساسی است.

علیدادی در ادامه از تاب‌آوری در جامعه سخن گفت و ادامه داد:  اینکه حاج قاسم سلیمانی ایران را حرم دانست، به عینه در جریان فتنه‌های اخیر کامل متوجه آن شدیم که اگر این حرم آسیب ببیند، دیگر حرم‌ها هم آسیب می‌بینند.

امام جمعه کرمان گفت: در روزهای اخیر با کمال افتخار دیدیم که ایران کانون جهان مقاومت است و پرچم ایران نه تنها در دست ایران که در دست گستره جغرافیایی جهان اسلام است.

وی بیان کرد: حرکت ایران در دفاع از خود، دنیا را مبهوت کرد و با اقتدار توانست دو قدرت هسته‌ای را سر جای خود بنشاند و خواسته و اراده خود را بر قدرت جهانی که خود را تک قدرت جهان می‌دانست، تحمیل کند.

وی افزود: در روزهای اخیر شاهد هستیم که بندهای مورد توجه رهبر انقلاب، یکی پس از دیگری توسط سربازان و افسران مجاهد دیپلماسی اجرایی شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان اظهار کرد: آغاز برخی بندها را می‌بینیم و امیدواریم همه آنها اجرایی شوند. مقاومت، همبستگی و همدلی و در کنار هم بودن این موفقیت‌ها را برای جمهوری اسلامی رقم می‌زند.

وی گفت: راهبرد دشمن ایجاد ترس، یاس، تردید، بدگمانی و اختلاف است. هر اندازه تلاش کنیم که سه قوه در کنار هم و در خط و خدمت رهبر عالیقدر قرار گیرند، پیروزی‌ها به سرعت رقم می‌خورد.

امام جمعه کرمان افزود: امیدواریم جبهه متحد و همدل ایران، در خدمت رهبر جمهوری اسلامی و با پشتوانه قوای سه گانه کشور و نیروهای پرقدرت مسلح، قوی‌تر شود.

سامانه فوریت‌های اداری فواد رونمایی شد

به گزارش ایسنا، در ادامه جلسه شورای اداری، سامانه فوریت‌های اداری برای ثبت شکایات، حذف فرآیندهای زائد اداری و افزایش رضایت‌مندی عمومی رونمایی شد.

محمدرضا وحیدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان در این رابطه گفت: ارباب رجوع و شهروندان در مراجعه به ادارات، می‌توانند شکایت خود را به این سامانه در میان بگذارند و دستگاه‌ها در سطح ملی، استانی و شهرستانی بلافاصله وارد عمل شده و نتیجه را به فرد اعلام می‌کنند.

وی افزود: مدت زمانی کمتر از سه ساعت دستگاه‌ها نقطه نظرات را مطرح و نتیجه را به شهروند از نحوه ارائه خدمات منتقل می‌کنند.

وحیدی بیان کرد: با این سامانه ظرفیتی ایجاد می‌شود که نظر شهروندان از نحوه ارائه خدمت را متوجه شویم و در راستای اصلاح ارائه خدمت برنامه‌ریزی داشته باشیم‌.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها