حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی، شامگاه اول تیرماه در تجمع مردم انقلابی شهرستان سنندج اظهار کرد: شعار امسال هفته قوه قضاییه «سربازان عدالت، همگام با ملت مبعوث» است که بیانگر تلاشهای جهادی مجموعه دستگاه قضایی در خدمت به مردم و تحقق عدالت است.
وی با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی در حوزههایی همچون صیانت از حقوق عامه، پیشگیری از وقوع جرم، مبارزه با فساد، کاهش جمعیت کیفری زندانها، حمایت از دولت و اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، افزود: مجموعه قضایی کشور و استان در سالهای اخیر اقدامات تحولی و مؤثری را در راستای خدمترسانی به مردم انجام داده است.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با تبیین جایگاه حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، گفت: شناخت امام حسین(ع) و بهرهگیری از فرصت معنوی ماه محرم، زمینهساز تعالی انسان و نزدیکی به خداوند متعال است و باید از این فرصت برای تقویت ایمان و معنویت بهره برد.
رئیس کل دادگستری کردستان با مقایسه نهضت عاشورا، انقلاب اسلامی و قیام جهانی حضرت ولیعصر(عج)، تصریح کرد: انگیزه همه این حرکتها مقابله با ظلم، ایستادگی در برابر ذلت و احیای ارزشهای الهی است و انقلاب اسلامی نیز در همین مسیر حرکت میکند.
وی با تأکید بر جهانی بودن تقابل جبهه حق و باطل، اظهار کرد: دشمنان اسلام بهویژه صهیونیسم جهانی با نگاه سلطهگرانه در پی حاکمیت بر جهان هستند، اما وعده الهی بر شکست آنان و پیروزی جبهه مقاومت تعلق گرفته است.
حسینی در پایان با اشاره به فرهنگ ایثار و شهادت، خاطرنشان کرد: رمز موفقیت و پیروزی، تقویت معنویت، تلاش خالصانه و اتکال به خداوند است و ملت ایران با تکیه بر این ارزشها مسیر خود را تا تحقق آرمانهای الهی ادامه خواهد داد.
انتهای پیام
