۱۴۰۵-۰۴-۰۵ | ۱۰:۳۹
منبع: نمایندگی زنجان
پدر شهیدان صفوی به دیار باقی شتافت
عکس تزئینی است

پدر شهیدان صفوی به دیار باقی شتافت

زنجان (ایسنا) - حاج سیدمحمود صفوی پدر گرانقدر شهیدان والامقام سیدصفی‌الدین و سیدابوالحسن صفوی دعوت حق را لبیک گفت.

حاج سیدمحمود صفوی پدر گرانقدر شهیدان والامقام سیدصفی‌الدین و سیدابوالحسن صفوی پس از سال‌ها فراق فرزندان روز گذشته (پنجشنبه ۴ تیر) دعوت دعوت حق را لبیک گفته و به فرزندان شهیدش پیوست.

پیکر پدر این شهیدان امروز جمعه ۵ تیر با حضور مردم و مسئولان در ارامستان شهرستان سلطانیه آرام گرفت.

یادآور می‌شود، شهید سیدابوالحسن صفوی در ۸ خرداد ماه سال ۱۳۴۰ در شهر سلطانیه به دنیا آمد. پدرش سیدمحمود و مادرش معصومه نام داشت. وی به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. هجدهم اسفند ۱۳۶۲‌، در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. مزار او در زادگاهش قرار دارد. 

همچنین شهید سیدصفی‌الدین صفوی نیز پنجم خرداد ماه سال ۱۳۳۷‌، در شهر سلطانیه  به دنیا آمد و تا پایان دوره کاردانی درس خواند. وی از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. یازدهم آبان ۱۳۶۱‌، با سمت تخریب‌چی و آرپی جی زن در عین خوش توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. مزار او نیز همچون پیکر برادر بزرگوارش در زادگاهش قرار دارد. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها