شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۵ | ۱۵:۳۴
پیش‌بینی اسکان ۴۰ هزار زائر برای مراسم تشییع رهبر شهید از سوی اداره اوقاف خراسان رضوی

پیش‌بینی اسکان ۴۰ هزار زائر برای مراسم تشییع رهبر شهید از سوی اداره اوقاف خراسان رضوی

خراسان رضوی (ایسنا) - مدیر روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از پیش‌بینی ظرفیت اسکان ۴۰ هزار زائر در حسینیه‌ها و بقاع متبرکه برای مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد.

محسن انوشیروانی در گفت‌وگو با ایسنا با تشریح تمهیدات پیش‌بینی‌شده اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان برای مراسم تشییع رهبر شهید، اظهار کرد: در مجموع ۳۰۵ حسینیه و ۳۵ بقعه متبرکه در مسیر خدمت‌رسانی به زائران قرار گرفته‌اند که ظرفیت اسکان حدود ۴۰ هزار نفر را فراهم کرده‌اند.

وی افزود: همچنین برای اطعام روزانه ۲۵۰ هزار نفر در سه وعده صبحانه، ناهار و شام برنامه‌ریزی شده و تمامی تمهیدات لازم در این زمینه در نظر گرفته شده است. با تهیه دستگاه نانوایی اتوماتیک که در محل اداره‌کل اوقاف مستقر خواهد شد روزانه ۱۰هزار قرص نان تهیه و توزیع خواهد شد.

انوشیروانی ادامه داد: همچنین ۵۰ هزار پوستر و تصویر رهبر شهید چاپ و در روز برگزاری آیین وداع و تشییع میان زائران و عزاداران توزیع خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: فضای اداری اداره‌کل نیز برای اسکان و پذیرایی از زائران تجهیز شده و این مجموعه با تمام ظرفیت در حوزه اسکان و ارائه خدمات به زائران فعالیت خواهد کرد.

مدیر روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی تصریح کرد: همچنین در صورت صدور مجوز، یک ایستگاه خدمت‌رسانی در میدان فردوسی برپا خواهد شد تا به زائران و عزاداران خدمات ارائه کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها