علی عیوضی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ادامه عملیات خرید گندم در استان، اظهار کرد: تاکنون در مجموع ۳۱۶ هزار و ۷۳۰ تن گندم در مراکز خرید استان تحویل گرفته شده است که از این میزان، ۲۹۴ هزار و ۱۷۷ تن در قالب خرید تضمینی و ۲۲ هزار و ۵۵۳ تن نیز بهصورت خرید توافقی از گندمکاران خریداری شده است.
وی افزود: این میزان گندم توسط ۱۹ هزار و ۷۴۰ کشاورز و در قالب ۶۱ هزار و ۳۷۵ محموله به مراکز خرید استان تحویل داده شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با اشاره به ارزش گندم خریداری شده بهصورت تضمینی، گفت: ارزش ریالی این میزان گندم حدود ۱۴.۴ همت برآورد شده است.
عیوضی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نیز اظهار کرد: تاکنون ۴.۵ همت از مطالبات گندمکاران استان پرداخت و به حساب آنان واریز شده است.
او ادامه داد: تأمین منابع مالی مورد نیاز برای پرداخت باقیمانده مطالبات گندمکاران در حال پیگیری است و با تخصیص منابع جدید، پرداختها انجام خواهد شد.
عیوضی با تأکید بر اهمیت تأمین بهموقع مطالبات کشاورزان، خاطرنشان کرد: تلاش میشود با تأمین نقدینگی مورد نیاز، باقیمانده مطالبات گندمکاران در کوتاهترین زمان ممکن پرداخت شود.
انتهای پیام