شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۲۹
منبع: نمایندگی گیلان
استاندار: بازسازی بازار نیازمند هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف است

استاندار: بازسازی بازار نیازمند هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف است

گیلان (ایسنا) - استاندار گیلان با بیان اینکه بازسازی بازار نیازمند هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف است، گفت: از میان هفت ناحیه آسیب‌دیده، راسته کتاب‌فروشان و سرای ملک طبق اعلام مسئولان و کسبه حداکثر تا دو ماه آینده آماده و شرایط برای بازگشایی و بازگشت به فعالیت عادی فراهم می‌شود.

هادی حق‌شناس در جلسه بررسی آخرین وضعیت بازسازی بازار سوخته رشت با اشاره به اقدامات انجام‌شده طی ۴۰ هفته گذشته اظهار کرد: طبق قولی که به بازاریان داده بودیم، دولت در کنار کسبه برای بازسازی بازار رشت که بخشی از قدمت، سابقه و هویت شهر رشت محسوب می‌شود، حضور داشته و اقدامات لازم را دنبال کرده است.

وی با بیان اینکه بازسازی بازار نیازمند هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف است، افزود: در این مدت تقریبا همه دستگاه‌های اجرایی برای کمک به بازسازی بازار پای کار آمدند و امروز روند بازسازی هفت ناحیه آسیب‌دیده مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار گیلان با تاکید بر همراهی تمامی دستگاه‌های اجرایی در بازسازی بازار سوخته رشت بیان کرد: تقریبا همه این نواحی از نظر آب، گاز، تلفن و سایر خدمات زیرساختی تعیین تکلیف شده‌اند و بخشی از اقدامات نیز به انجام رسیده است؛ در مواردی هم که کاری باقی مانده، به دلیل انتظار برای انجام مرحله دیگری از عملیات است.

حق‌شناس با اشاره به وضعیت راسته کتاب‌فروشان و سرای ملک افزود: تمامی سعی ما بر این است که حداکثر ظرف یک تا دو ماه آینده عملیات آنها به پایان می‌رسد و شرایط عادی برای فعالیت فراهم خواهد شد.

وی با بیان اینکه روند بازسازی سایر بخش‌ها نیز به ترتیب در حال پیگیری است، تصریح کرد: بخشی از بازاریان موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند، اما برای برخی دیگر به دلیل مسائلی همچون چک‌های برگشتی، نداشتن ضامن یا مشکلات مشابه، روند دریافت تسهیلات با تأخیر مواجه شده بود که این موضوع نیز در جلسه امروز مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

استاندار گیلان با قدردانی از شهرداری رشت خاطرنشان کرد: شهرداری، به‌ویژه شهرداری منطقه، با وجود برخی اختلافات میان مالک و مستأجر، سرقفلی‌دار و مالک و همچنین مسائل حقوقی، در صدور مجوزهای لازم همکاری مناسبی داشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری در امروز شنبه، ۲۸ شهریور، حق‌شناس همچنین از همکاری دستگاه قضایی در روند بازسازی بازار رشت قدردانی کرد و گفت: مجموعه دستگاه‌هایی که به نوعی با این موضوع مرتبط هستند، در تلاش‌اند تا بازار هرچه سریع‌تر به شرایط عادی بازگردد.

وی با اشاره به گستردگی خسارت وارده به بازار رشت اظهار کرد: حدود ۴۰۰ واحد صنفی در این حادثه دچار سوختگی و خسارت جدی شدند و بازسازی چنین مجموعه‌ای با توجه به ضرورت رعایت الزامات میراث فرهنگی و شهرسازی، مسائل مالکیت و سرقفلی و همچنین اختلافات احتمالی میان مالک و مستاجر، طبیعتا زمان‌بر است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها