شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۱:۳۵
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
مدارس سنگی و کانکسی در چهارمحال و بختیاری برچیده خواهد شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری:

مدارس سنگی و کانکسی در چهارمحال و بختیاری برچیده خواهد شد

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: برنامه‌ای برای برچیده شدن مدارس سنگی در استان در دستور کار است و درصدد هستیم مدارس نیمه‌تمام نیز به زودی به اتمام برسد و سرانه فضاهای آموزشی در مناطق کم‌برخوردار که سرانه آنان کمتر از ۳.۵ متر است نیز افرایش پیدا کند.

اردشیر آذر امروز شنبه ۲۵ مهر در آیین افتتاح پروژه‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی در چهارمحال و بختیاری در مدرسه زنده‌یاد قادری در شهرکرد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر شهدای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: مظلومیت شهدای دانش‌آموزبه ویژه شهدای مدرسه شجره میناب مثال‌زدنی است و بر کسانی که این ظلم را رقم زدند، لعنت می‌فرستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه حضور خیران در این شرایط اقتصادی برای کمک به دولت جهت انجام پروژه‌های عمرانی قابل تقدیر است، گفت: یکی از بهترین کارها، پس از انجام فرائض دینی، صدقه جاریه است، خیران برای آینده خود مدرسه‌ای را بنا می‌نهند و تا زمانیکه این مدرسه برپا است و دانش‌آموزان در آن تحصیل می‌کند و به مدارج عالی می‌رسند، بخشی از این خدمت و رحمت تا آخرت مشمول حال آنان می‌شود.

وی بیان کرد: باوجود تمامی چالش‌ها و مشکلاتی که دولت چهاردهم از ابتدای آغاز بکار با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کند، حدود ۳۴۰۰ پروژه در دو سال اخیر در چهارمحال و بختیاری به‌ بهره‌برداری رسیده و برای اینکه جبران کمبودهای زیرساختی در استان نیز ۱۰۰۰ پروژه جدید نیز کلنگ‌زنی شده است، همچنین در حوزه آموزش و پرورش ۱۶۱ پروژه فضای آموزشی برای نهضت توسعه عدالت آموزشی در این مدت در دستور کار قرار گرفت و مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان برچیده خواهند شد، همچنین برنامه‌ای برای برچیده شدن مدارس سنگی در استان نیز در دستور کار است و درصدد هستیم مدارس نیمه‌تمام نیز به زودی به اتمام برسد و سرانه فضاهای آموزشی در مناطق کم‌برخوردار که سرانه آنان کمتر از ۳.۵ متر است، افزایش پیدا کند.

آذر تاکید کرد: تحقق کامل اهداف طرح توسعه نهضت توسعه عدالت آموزشی در چهارمحال و بختیاری نیازمند حمایت و همکاری بخش خصوصی، خیران و شرکت‌های بزرگ دولتی از محل مسئولیت‌های اجتماعی است، در استان‌های بزرگ و صنعتی کشور، خیران توان مالی بالاتری برای کمک دارند، همچنین ، برخی استان‌ها نیز تولید ناخالص بالایی دارند، اما این رقم در استان ما کمتر از یک درصد است، اما خیران این استان با حداقل‌ها در اقدامات خیری شرکت می‌کنند که این مسئله قابل تقدیر است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه دانش‌آموزان باید از امکانات موجود برای اعتلایی خود و تحصیل علم و دانش بهره‌مند شوند، توضیح داد: در گذشته دانش‌آموزان برای تحصیل با محدودیت‌های بسیاری مواجهه بودند، بنابراین خواهشمندیم دانش‌آموزان از این فرصت برای رسیدن به مدارج عالی استفاده کنند.

۱۵۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری در سال تحصیلی جاری شاداب‌سازی شد

در ادامه این برنامه بهمن خدادادی، مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه یکی از مهمترین برنامه‌های دولت چهاردهم توسعه نهضت عدالت آموزشی است، اظهار کرد: از آغاز دولت چهاردهم در حوزه احداث فضاهای آموزشی، شاداب‌سازی مدارس، بازسازی و بهسازی فضاهای ورزشی کارهای بزرگی در استان انجام شده است.

وی افزود: در طرح توسعه نهضت عدالت آموزشی در چهارمحال و بختیاری نزدیک به ۱۶۱ نظام مسئله هدف‌گذاری شد و در سال گذشته ۳۲ پروژه به مرحله بهره‌برداری رسید، همچنین تعداد ۷۲ پروژه در گام اول و دوم این طرح از مهرماه ۱۴۰۴ لغایت پایان مهر سال‌جاری به اتمام رسیده و تحویل شد.

خدادادی تاکید کرد: در حوزه شاداب‌سازی مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵، ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری هدف‌گذاری شد، اما خوشبختانه نزدیک به ۱۵۰۰ کلاس درس در استان تاکنون در ذیل طرح توسعه نهضت عدالت آموزشی شاداب‌سازی شد، همچنین نزدیک به ۸۴ فضای ورزشی برای مدارس استان در این طرح پیش‌بینی شده است.

۵۰۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری در برنامه استانداردسازی وسایل گرمایشی، ایزوگام، آسفالت و تعمیرات اساسی قرار دارند

ایرج کریمی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری در پایان با اشاره به اینکه امروز ۲۵۰۰ فضای آموزشی در قالب طرح توسعه نهضت عدالت آموزشی به صورت همزمان در کشور با حضور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری می‌رسد، اظهار کرد: پروژه فضای آموزشی زنده‌یاد قادری در شهرکرد در مساحت ۱۸۰۰ مترمربع با ۱۲ کلاس درس، سالن اجتماعات، سالن ورزش و سایر تجهیزات احداث و به‌بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه نهضت توسعه فضاهای آموزشی در کشور به دستور رئیس‌جمهور آغاز شد، عنوان کرد: در استان پروژه‌های نیمه‌تمام و پروژه‌های لازم‌الاجرا و نیازمند مقاوم‌سازی در حوزه  فضاهای آموزشی شناسایی شد، حدود ۱۶۱ پروژه تاکنون احصا  شده است، در گام اول اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام در دستور کار قرار گرفت، از این تعداد ۱۴۰ پروژه فعال هستند و تعدادی نیز به اتمام رسیده است، حدود ۱۵ خیر فعال و ناظر در این حوزه فعالیت دارند، در گام اول ۲۷ پروژه به آموزش و پرورش تحویل داده شد، تعدادی پروژه نیز به زودی تحویل خواهد شد، در بیش از ۵۰۰ مدرسه نیز استانداردسازی وسایل گرمایشی، ایزوگام، آسفالت و تعمیرات اساسی توسط خیرین در حال انجام است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها