چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۹:۱۶
منبع: نمایندگی همدان
سالن ژیمناستیک بانوان ملایر تا سال ۱۴۰۶ به بهره‌برداری می‌رسد

سالن ژیمناستیک بانوان ملایر تا سال ۱۴۰۶ به بهره‌برداری می‌رسد

همدان (ایسنا) - رئیس هیئت ژیمناستیک شهرستان ملایر با اشاره به احداث سالن ژیمناستیک خیرساز با زیربنای هزار و ۲۰۰ مترمربع در این شهرستان، گفت: این پروژه که با همت خیر نیک‌اندیش، حاج محمد جلیلی، در حال اجراست، می‌تواند به بزرگ‌ترین سالن ژیمناستیک استان همدان تبدیل شود و با تکمیل و تجهیز آن، زمینه میزبانی مسابقات کشوری و توسعه این رشته ورزشی در ملایر فراهم شود.

محمدرضا محمودی چهارشنبه ۲۹ مهر در حاشیه بازدید مسئولان استانی و شهرستانی از پروژه خانه ژیمناستیک ملایر، با اشاره به آغاز عملیات اجرایی این پروژه در تیرماه سال گذشته، اظهار کرد: این مجموعه ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه ژیمناستیک در شهرستان و استان دارد و امیدواریم تا سال ۱۴۰۶ به بهره‌برداری برسد.

وی با تأکید بر ضرورت تجهیز این سالن به وسایل استاندارد مسابقات، افزود: استان همدان به یک سالن تخصصی برای برگزاری مسابقات ژیمناستیک نیاز دارد و تکمیل این پروژه می‌تواند زمینه میزبانی رقابت‌ها، توسعه فعالیت‌های هیئت و ایجاد فرصت‌های شغلی را فراهم کند.

محمودی با اشاره به ظرفیت بالای ژیمناستیک در ملایر، تصریح کرد: خانواده‌های ملایری استقبال خوبی از این رشته دارند و با توجه به گستردگی جامعه مخاطب ورزش، باید زیرساخت‌های مناسبی برای حضور بیشتر علاقه‌مندان، به‌ویژه بانوان، فراهم شود.

رئیس هیئت ژیمناستیک ملایر ادامه داد: هدف‌گذاری ما این است که تعداد سالن‌های فعال ژیمناستیک در شهرستان افزایش یابد و در کنار توسعه زیرساخت‌ها، با برگزاری دوره‌های مربیگری، زمینه تربیت مربیان بیشتر و گسترش فعالیت‌های حرفه‌ای این رشته را فراهم کنیم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای افتتاح نخستین خانه ژیمناستیک در روستای بابلقانی، خاطرنشان کرد: توسعه این مراکز علاوه بر گسترش ورزش در مناطق مختلف، می‌تواند به ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای فعالان این رشته و مجموعه ورزشی شهرستان کمک کند.

محمودی با بیان اینکه قرار است خیر سازه این مجموعه را تحویل دهد، خواستار همراهی مسئولان برای تأمین تجهیزات مورد نیاز شد و گفت: باید نگاه عمیق‌تری به ورزش داشته باشیم؛ چراکه ورزش در ارتقای سلامت جسمی و روانی جامعه و پیشگیری از بسیاری از آسیب‌ها نقش مؤثری دارد.

ضرورت تأمین زیرساخت‌های اقامتی برای ورزشکاران ملایر

امین کیانی، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملایر نیز در این بازدید با اشاره به نیاز شهرستان به خوابگاه ورزشی، اظهار کرد: ملایر به یک خوابگاه با ظرفیت حدود ۲۰۰ نفر برای اسکان ورزشکاران نیاز دارد.

وی افزود: خوابگاه ورزشی قبلی شهرستان با ظرفیت ۱۰۰ نفر، به دلیل فرسودگی از چرخه استفاده خارج شده و راه‌اندازی مجدد زیرساخت‌های اقامتی ورزشی یکی از نیازهای شهرستان است.

کیانی با اشاره به وجود یک سالن در مجاورت مجموعه خانه ژیمناستیک، بیان کرد: خیر نیک‌اندیش این پروژه برای تغییر کاربری این سالن و استفاده از آن به‌عنوان خوابگاه ورزشی با ظرفیت ۷۰ نفر اعلام آمادگی کرده است که در صورت تحقق، بخشی از نیاز شهرستان در این حوزه برطرف خواهد شد.

سالن ژیمناستیک بانوان ملایر تا سال ۱۴۰۶ به بهره‌برداری می‌رسد

تأکید مسئولان بر حمایت از توسعه ژیمناستیک در ملایر

سعید کتابی، فرماندار ویژه ملایر نیز با تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی برای مشارکت خیران در توسعه زیرساخت‌های ورزشی، اظهار کرد: باید زمینه حضور بیشتر خیران در این حوزه فراهم شود؛ چراکه توسعه ورزش به‌ویژه رشته‌هایی مانند ژیمناستیک و دوومیدانی که از آن‌ها به‌عنوان مادر ورزش‌ها یاد می‌شود، در پیشرفت سایر رشته‌ها نیز تأثیرگذار است.

وی با اشاره به علاقه و استقبال خانواده‌های ملایری از ژیمناستیک، بر ضرورت حمایت از توسعه این رشته و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز آن تأکید کرد.

احد آزادی‌خواه، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به ظرفیت این پروژه برای ایجاد تحول در ورزش شهرستان، گفت: تکمیل این مجموعه می‌تواند به ارتقای جایگاه ورزش ملایر کمک کند و در زمینه تأمین تجهیزات مورد نیاز نیز قول مساعد می‌دهیم.

تجهیز سالن ژیمناستیک ملایر نیازمند ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان اعتبار است

علیرضا حقیقی، مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان نیز در این بازدید با اشاره به برنامه افتتاح دو پروژه ورزشی در هفته جاری، اظهار کرد: زمین چمن دهنو اورزمان و سالن ورزشی اورزمان از جمله پروژه‌هایی هستند که برای افتتاح آماده شده‌اند.

وی با تأکید بر ضرورت تعیین زمان‌بندی مشخص برای تکمیل سالن ژیمناستیک ملایر، افزود: لازم است روند اجرای پروژه سرعت بگیرد و دست‌کم عملیات مربوط به سقف سالن پیش از آغاز فصل سرما به پایان برسد.

حقیقی با اشاره به هزینه بالای تأمین تجهیزات تخصصی ژیمناستیک، تصریح کرد: برای تجهیز این سالن بزرگ به امکانات استاندارد، اعتباری در حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان مورد نیاز است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان خاطرنشان کرد: با تکمیل و تجهیز این مجموعه، ملایر می‌تواند صاحب یکی از سالن‌های مناسب ژیمناستیک در استان شود و زمینه میزبانی مسابقات کشوری در این رشته را فراهم کند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها