شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۷
منبع: نمایندگی دانشگاه اصفهان
تمدید مهلت تکمیل ثبت نام تسهیلات کمک ودیعه مسکن

تمدید مهلت تکمیل ثبت نام تسهیلات کمک ودیعه مسکن

اصفهان (ایسنا) - رئیس اداره راه و شهرسازی کاشان از تمدید مهلت تکمیل ثبت نام تسهیلات کمک ودیعه مسکن و طرح اقدام ملی مسکن خبر داد.

مجتبی آراسته در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به منظور رفاه شهروندان، متقاضیان دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن تا روز دوشنبه ۲۴ شهریور و متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن تا روز ۳۰ شهریور جهت تکمیل ثبت نام فرصت دارند.

وی افزود: داوطلبان دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن که در زمان مقرر کد ملی خود را به صورت پیامک ارسال کرده و واجد شرایط دریافت تسهیلات شده‌اند، باید تا پایان روز دوشنبه ۲۴ شهریور به سایت طرح اقدام ملی مسکن مراجعه کرده و برای تکمیل ثبت نام، مدارک خود را بارگذاری کنند.

رئیس اداره راه و شهرسازی کاشان، تصریح کرد: متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن نیز تا پایان روز ۳۰ شهریور، به سامانه طرح اقدام ملی مسکن مراجعه و نسبت به تکمیل ثبت نام و بارگذاری مدارک مورد نیاز جهت احراز شرایط اقدام کنند.

وی تأکید کرد: طرح اقدام ملی مسکن در هفت شهر کاشان، کامو و چوگان، قمصر، نیاسر، مشکات، برزک و جوشقان قالی اجرا می‌شود که زمین‌های مورد نیاز پس از جانمایی در اختیار بنیاد مسکن قرار گرفته است تا با انتخاب طراح مشاور و پیمانکار عملیات ساخت را اجرایی کنند.

آراسته افزود: با توجه به کمبود زمین برای اجرای این طرح، ساخت ۵۰۰ واحد تصویب شده بود که با مشارکت دستگاه‌های مربوط، این تعداد واحد به سه هزار واحد مسکونی افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها