محمد صادق اکبری در جلسه شورای قضایی استان مازندران افزود:با توجه به صدور بخشنامه ستادکرونا و ابلاغ آن به همه مراجع، لازم به تذکراست بنابه دستورات رییس قوه قضائیه و تفاوت حوزه فعالیت در مراجع قضایی باسایر نهادها، باید با مدیریت امور، به نحوی تقسیم کارها صورت گیرد که خللی درخدمت رسانی به مردم صورت نگیرد.
رئیس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: کوتاهی و بی توجهی در خدمت رسانی به مردم آثار نا مطلوبی خواهد داشت، بنابراین لازم است با رعایت کامل نکات و پروتکل های بهداشتی و ضمن توجه به مصوبات ستاد ملی کرونا با حفظ سلامت کارکنان،خدمت رسانی به مراجعین در دستگاه قضا به نحو احسن فعال و موثر باشد.
عالی ترین مقام قضایی استان مازندران با اشاره به نقش دفاتر خدمات الکترونیکی در دوران شیوع کرونا اظهارکرد: لازم است دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، از تمام ظرفیت های موجود جهت خدمت رسانی به مراجعین استفاده نمایند تا امورات مردم به صورت الکترونیک صورت پذیرد و این امر در کاهش مراجعین به واحدهای قضایی و نتیجتا جلوگیری از شیوع ویروس کرونا موثر خواهد بود.
رئیس کل دادگستری استان مازندران همچنین دربخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: لازم است اعضای شورای قضایی استان، نسبت به شناسایی معضلات قضایی سطح مازندران اهتمام داشته باشندتا اینگونه مسائل در جلسات مطرح و در دستور کار و پیگیری قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات