• یکشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400121511564
  • منبع : باشگاه دانشجویان

برگزاری نخستین رویداد ارزیابی طعمی و حسی قهوه

برگزاری نخستین رویداد ارزیابی طعمی و حسی قهوه

انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد نخستین رویداد «ارزیابی طعمی و حسی قهوه» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه در روزهای ۱۷ تا ۱۸ اسفند برپا می‌شود که در روز اول به صورت مجازی برگزار خواهد شد. در این روز دکتر زائرزاده (دکترای تکنولوژی مواد غذایی) درباره «جایگاه و اهمیت ارزیابی طعمی و حسی ارزیابی طعمی و حسی از دیدگاه بیولوژیک ارزیابی عطری و حسی قهوه» صحبت می‌کند. دکتر مهدویان (دکترای شیمی مواد غذایی) با موضوع «آشنایی با فرآیند فرآوری قهوه فوری و خواص عطری و حسی در آن» سخنرانی خواهد کرد و دکتر معین‌فرد (دکترای شیمی مواد غذایی) با محور «مروری بر تغییرات فیزیکی، شیمیایی و حسی قهوه طی فرآیند برشته‌کاری با تاکید بر ترکیبات شیمیایی موثر صحبت می‌کند.
همچنین در روز دوم، کارگاه و مسابقه ارزیابی طعمی و حسی قهوه به صورت حضوری برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه @mh_nasehi پیام دهند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha