• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404012009887
  • خبرنگار : 50673

کشف سنگ‌های قاچاق ۲.۵ میلیاردی در جزیره هرمز

کشف سنگ‌های قاچاق ۲.۵ میلیاردی در جزیره هرمز

ایسنا/هرمزگان  یک محموله سنگ‌های زینتی و تزئینی قاچاق به ارزش دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال حین خروج از جزیره هرمز در بندر شهیده فاطمه نیک کشف و توقیف شد.

 میلاد زرنگ -مسئول یگان حفاظت منابع طبیعی هرمز- امروز (چهارشنه ۲۰ فروردین)، گفت: مأموران یگان حفاظت بندر شهیده فاطمه نیک حین کنترل و بازرسی وسایل بار مسافران متوجه اشیاء مشکوک در وسایل بار یکی از مسافران خروجی شدند.

وی افزود: مأموران یگان حفاظت بندر شهیده فاطمه نیک در بازرسی دقیق مقدار محموله سنگ‌های زینتی و تزئینی و گران بها به وزن ۴۰ کیلوگرم که به صورت ماهرانه‌ای در داخل چمدان و وسایل بار این مسافر جاسازی شده بود را کشف کردند.

زرنگ با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش محموله مکشوفه را دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کردند، گفت: در این رابطه دو نفر( یک خانم و یک آقا) که قصد داشتند این مقدار سنگ زینتی و گرانبها را به صورت قاچاق از این جزیره خارج کنند، دستگیر شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha