• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404031006001
  • خبرنگار : 50294

کارشناس هواشناسی استان:

گرمای زودگذر در کردستان/ دوشنبه هوا خنک‌تر می‌شود

گرمای زودگذر در کردستان/ دوشنبه هوا خنک‌تر می‌شود

ایسنا/کردستان کارشناس هواشناسی استان کردستان گفت: انتظار می‌رود تا پایان روز یکشنبه ۱۱ خرداد افزایش نسبی دما در استان رخ دهد، اما از روز دوشنبه ۱۲ خرداد مجدداً کاهش دما را شاهد خواهیم بود، این کاهش دما به‌ویژه در مناطق مرتفع و سردسیر استان محسوس‌تر خواهد بود.

ریحان امیدی‌راد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی، امروز هوای استان کردستان عمدتاً صاف تا کمی ابری خواهد بود، همچنین افزایش نسبی دما و وزش باد در اغلب مناطق استان مورد انتظار است.

وی افزود: در اغلب نقاط استان، آسمان امروز صاف تا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود و پدیده بارشی خاصی را طی امروز و فردا نخواهیم داشت، اما با توجه به وزش باد، کیفیت هوا در بیشتر مناطق بهبود پیدا خواهد کرد.

امیدی راد بیان کرد: اگرچه شرایط جوی پایدار است و خطرات خاصی پیش‌بینی نمی‌شود، اما توصیه می‌شود شهروندان، به‌ویژه کشاورزان، دامداران و افراد دارای بیماری‌های تنفسی، وضعیت وزش باد و نوسانات دمایی را در برنامه‌ریزی‌های خود لحاظ کنند.

کارشناس هواشناسی خاطرنشان کرد: با توجه به تغییرات سریع جوی در فصل بهار، اداره کل هواشناسی از شهروندان درخواست کرده که برای دریافت اطلاعات به‌روز و دقیق، اخبار و هشدارهای هواشناسی را از منابع رسمی دنبال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha