• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404042213387
  • خبرنگار : 50042

رئیس دانشگاه گیلان خبر داد

رقابت بیش از ۲۰ هزار داوطلب گیلانی در نوبت دوم کنکور سراسری

رقابت بیش از ۲۰ هزار داوطلب گیلانی در نوبت دوم کنکور سراسری

ایسنا/گیلان رئیس نمایندگان تام‌الاختیار استان گیلان در امر برگزاری آزمون‌های سراسری گفت: نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ روزهای ۲۶ و ۲۷ تیر با رقابت ۲۰ هزار و ۸۷۷ داوطلب در استان گیلان برگزار می‌شود.

محمد دوستار امروز یکشنبه ۲۲ تیر با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۶۶ درصد شرکت‌کنندگان معادل ۱۳ هزار و ۶۹۵ نفر را خانم‌ها و ۳۴ درصد بقیه معادل ۷۱۸۲ نفر را آقایان تشکیل می‌دهند.

وی از شرکت ۲۸۰۲ نفر در آزمون گروه آزمایشی ریاضی و فنی و ۵۲۷۷ نفر در گروه آزمایشی علوم انسانی در صبح روز پنجشنبه، ۲۶ تیرماه خبر داد و افزود: ۹۸۴ نفر در گروه آزمایشی هنر و ۱۹۱۵ نفر در گروه زبان‌های خارجی در عصر روز پنجشنبه با یکدیگر رقابت می‌کنند.

نماینده وزیر علوم و رئیس نمایندگان تام‌الاختیار استان گیلان در امر برگزاری آزمون‌های سراسری گفت: نوبت دوم آزمون سراسری ورودی دانشگاه‌ها در رشته علوم تجربی نیز صبح روز جمعه، ۲۷ تیرماه با رقابت ۹۸۹۹ داوطلب در گیلان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha