• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404070100103
  • خبرنگار : 50214

استاندار یزد در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید:

علم‌آموزی باعث شکوفایی ظرفیت‌های انسانها می‌شود

علم‌آموزی باعث شکوفایی ظرفیت‌های انسانها می‌شود

ایسنا/یزد استاندار یزد در جمع دانش‌آموزان یکی از مدارس استان همزمان با آغاز تحصیلی جدید گفت: انسان‌ها دارای ظرفیت‌های فراوانی هستند که با علم‌آموزی شکوفا می‌شود.

محمدرضا بابایی در مراسم استانی زنگ مهر و مقاومت و جشن بازگشایی مدارس که امروز اول مهر ۱۴۰۴ با حضور مسئولان در دبیرستان پسرانه فجر دانش در منطقه مریم‌آباد ناحیه ۲ اموزش و پرورش یزد برگزار شد، اظهار کرد: باز هفته اول مهر و شروع سال تحصیلی آمد تا شما دانش‌آموزان که در محیطی آرام به علم آموزی مشغول شوید و چه خوب که اثرات این علم آموزی را در رویدادهایی مانند دفاع مقدس از میهن خود شاهد باشیم.

وی ضمن گرامیداشت یاد شهدای کشورمان که باعث افتخار و عزت این سرزمین شدند، گفت: باید این فرصت‌ها را قدر بدانیم چرا که همان گونه امیرالمومنین علی(ع) فرمودند؛ مثل ابر بهاری می‌گذرد.

استاندار با اشاره به اهمیت علم‌آموزی، گفت: حضرت علی(ع) فرمودند؛ «علم از مال خیلی بهتر است، علمی که می‌آموزی تو را حفظ می‌کند ولی اگر مال بیاندوزی، همواره تو دغدغه حفظ آن را داری.»

وی افزود: علم‌آموزی قطعاً روشنی‌بخش راه شما دانش‌آموزان خواهد شد و نه تنها راه خود را بلکه راه ملتی را روشن کرده و آگاهی‌سازی خواهید کرد.

وی با بیان این که انسان‌ها دارای ظرفیت‌های فراوانی هستند که علم‌آموزی، آنها را شکوفا می‌کند و گنجایش ظرفیت‌های انسانی را افزایش می‌دهد، تاکید کرد: باید قدردان اوقات خود باشیم و از ذهن و وقت و محتوایی که می خواهید بیاموزید، مواظبت و مراقبت کنید.

بابایی در پایان خاطرنشان کرد: محیط مدرسه، یک محیط تربیتی است و مدیران مدارس باید این محیط را برای دانش آموزان سالم و امن نگه دارند.

علی دهقان بهابادی مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این مراسم ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: همزمانی این دو رویداد مهم و تاریخی می‌تواند پیام‌های مهمی برای همگان داشته باشد.

وی افزود: بازگشایی مدارس، آغاز علم‌اندوزی، اخلاق مداری و مسئولیت پذیری و امانت‌داری نسل جوان کشورمان و هفته دفاع مقدس یادآور رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان این مرز و بوم برای دفاع از میهن اسلامی است.

این مسئول ابراز کرد: رزمندگان نیز در دوران دفاع مقدس در کلاس شرکت می‌کردند، کلاس ایمان که دفترش خون بود و ما باید پاسدار این ارزش‌ها و تلاش‌ها باشیم.

مدیر کل امورزش و پرورش استان در خاتمه ابراز کرد: مهر و مقاومت، یک کتاب با دو فصل است؛ کتابی به نام ایران که فصول اول آن، علم‌اندوزی، اخلاق‌مداری و مسئولیت‌پذیری و فصل دوم آن، ایستادگی، شهامت، ایثار و مقاومت است و امیدواریم بتوانیم با کمک معلمان خود مهر را متفاوت از سال‌های گذشته آغاز کنیم.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از تنی چند از خانواده شهدای دفاع ۱۲ روزه کشورمان در تجاوز رژیم صهیونیستی تجلیل و ضمن رونمایی از پوستر هفته دفاع مقدس، از کتابی در این حوزه رونمایی شد و زنگ مهر و مقاومت و آغاز سال تحصیلی نیز به صدا درآمد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha