• چهارشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404110100383
  • خبرنگار : 50989

امامزاده سید علی(ع) قم میزبان جشن‌های شعبانیه

امامزاده سید علی(ع) قم میزبان جشن‌های شعبانیه

ایسنا/قم مدیر اجرایی آستان امامزاده سید علی(ع) از برگزاری مراسم جشن و سرور به مناسبت سالروز میلاد امام حسین(ع)، امام سجاد(ع) و علمدار کربلا حضرت عباس(ع) در روز جمعه سوم بهمن در حرم امامزاده سید علی(ع) خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد قربانی اظهار کرد: این مراسم از ساعت ۱۹:۳۰ و با قرائت کلام الله مجید توسط قاری نوجوان، امیرعلی گل‌پور، شروع می‌شود و در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان سخنرانی می‌کند.

مدیر اجرایی آستان مقدس امامزاده سید علی(ع) تصریح کرد: مداحی سید رضا تحویلدار و شعرخوانی احمد علوی، از دیگر برنامه‌های این مراسم جشن با اجرای رضا ملایی هستند.

وی ادامه داد: بخشی دیگر از این مراسم به قرعه‌کشی بین شرکت‌کنندگانی که دارای اسامی و القاب حسن، عباس و سجاد هستند اختصاص دارد و به برگزیدگان جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

قربانی افزود: در پایان هم صحن و سرای آستان مقدس امامزاده سید علی(ع) نورافشانی می‌شود.

جشن اعیاد شعبانیه ویژه دختران در حرم شاه سید علی(ع)

به گزارش ایسنا و به روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم در روز چهارشنبه یکم بهمن، مدیر اجرایی آستان مقدس امامزاده سید علی(ع) با بیان اینکه مراسم جشن سالروز میلاد سرداران کربلا ویژه دختران، در این مکان مقدس برگزار می‌شود، گفت: این مراسم جمعه سوم بهمن و از ساعت ۹:۳۰ در این مکان مقدس برگزار می‌شود. سخنرانی حجت‌الاسلام شیاسی و مداحی، از جمعه بخش‌های این مراسم جشن خواهند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha