• دوشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404121106050
  • منبع : نمایندگی کردستان

مدیر شرکت نفت منطقه کردستان: مشکلی در تامین بنزین وجود ندارد

مدیر شرکت نفت منطقه کردستان: مشکلی در تامین بنزین وجود ندارد

ایسنا/کردستان مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان گفت: هیچگونه مشکلی در زمینه تامین سوخت در استان وجود ندارد و مردم از حضور در صف‌های طولانی برای دریافت بنزین خودداری کنند.

جلال حمه حسنی اظهار کرد: همه جایگاه‌های عرضه سوخت در کردستان به صورت شبانه روزی مشغول به ارائه خدمت به مردم هستند و شهروندان بابت تامین سوخت هیچ‌گونه نگرانی نداشته باشند.

وی از تشکیل صف‌های طولانی در جایگاه‌ها برای دریافت سوخت انتقاد کرد و افزود: نگهداری بنزین در منزل کار خطرناکی است و با توجه به اینکه سوخت به میزان کافی وجود دارد، مردم از این کار خودداری کنند.

بە گزارش ایسنا و بە نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان در روز دوشنبە ۱۱ اسفند، حمەحسنی از رانندگان خودروهای دوگانه‌سوز خواست به سمت استفاده از گاز سی‌ان جی بروند تا شاهد صف‌های طولانی بنزین نباشیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۸۸ باب جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی و ۵۵ باب جایگاه سی ان جی در استان، در حال ارائه خدمت به مردم هستند.

انتهای پیام